Home » Tilbehør » Gør din mobiltelefon til et mikroskop
Gør din mobiltelefon til et mikroskop

Gør din mobiltelefon til et mikroskop

Share

Verdens tyndeste mikroskop-linser gør det nu muligt for alle at udforske mikroverdenen med smartphone og tablet. Med Blips-linserne kan man se hver en detalje på insekter og blomster, kontrollere præcisionsarbejde eller undersøge ungernes hår for lus – og samtidig tage fantastiske billeder i den mikroverden, der åbner sig

Det første gang linserne forhandles fra Danmark. Eneste, danske forhandler er avXperten.dk, og indehaveren er begejstret:

“Blips-linserne giver helt almindelige mennesker muligheder, som ellers normalt er forbeholdt professionelle,” fortæller Frederik Nielsen.

Det er uhyre enkelt at forvandle sin smartphone eller tablet til et mikroskop med linserne. De placeres over kameraet, og med èt er det muligt at se utrolige detaljer. De to linser i Basic Kit er supertynde: Blips Macro er 0,5 millimeter høj og Blips Micro 1,2 millimeter. De er produceret af en stærk type plast, der ikke ændrer form.

Se også:  Android 12 nærmer sig – nu kommer detaljerne

Linserne fæstner sig solidt til smartphonen med en specielt effektiv type lim, der gør det muligt at anvende linserne igen og igen.

100 ganges forstørrelse

Blips Macro forstørrer objekter med 8-15x zoom og Blips Micro forstørrer med 16-30x zoom. Med Micro er det muligt at se detaljer på 1/300 millimeters størrelse, og brug af smartphonens digitale zoom kan sikre over 100 ganges forstørrelse.
“Man kan bruge linserne for sjov og bare gå på oplevelse i det fascinerende mikro-univers – eller til seriøse formål som for eksempel undersøgelse af modermærker og kvalitetskontrol af lodning, sømme og malerarbejde,” fortæller Frederik Nielsen.

Gratis Blips-app

Det er både muligt at bruge linserne sammen med den eksisterende kamera-app og med Blips` egen app med specielle features. App`en hedder SMO (SmartMicroOptics), den er gratis og kan downloades i App Store.

Se også:  Huawei fejrer Kvindernes Kampdag med stærke tilbud

Linserne opbevares i et kort, der er mindre end et kreditkort, og kan således let opbevares i tegnebogen eller lommen.

Basic Kit med de to linser koster 249 kroner, og det udvidede Lab Kit kan erhverves for 399 kroner.

Læs mere hos avXperten.dk og se en demonstrationsvideo af linserne.


TAGS
linse
objektiv
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S