Home » AOD Pro » Nyt forsvar mod virksomhedernes sårbare endepunkter
Nyt forsvar mod virksomhedernes sårbare endepunkter

Nyt forsvar mod virksomhedernes sårbare endepunkter

Share

Hjemmekontorer, mobiltelefoner og IoT-enheder er blot nogle af de svage punkter i virksomhedernes it-infrastruktur. Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har opgraderet sin EDR-løsning mod it-kriminelles innovative angreb

Virksomheder kan gøre, hvad de vil for at beskytte deres centrale netværk og servere. Det hjælper alt sammen ikke noget, hvis antallet af nye, innovative trusler hober sig op i de såkaldte “end points”, det vil blandt andet sige det it- og mobil-udstyr, som medarbejderne kobler på netværket, eller for eksempel IoT-enheder. Også de nu så populære hjemmearbejdspladser udgør et risikabelt endepunkt.

Derfor implementerer flere og flere store virksomheder EDR-løsninger (Endpoint Detection and Response), som gør det muligt at overvåge, hvad der sker af uregelmæssigheder ude i endepunkterne, og hvordan disse angreb påvirker hele it-infrastrukturen. Behovet er blevet aktualiseret af de seneste ransomwareangreb, der koster virksomhederne mange penge – ikke så meget på grund af løsepengenes størrelse, men fordi det er meget omkostningstungt at genetablere komplekse it-systemer, som har været helt lammede.

Se også:  Ransomware skaber moralsk dilemma
Bedre overvågning

Sikkerhedsfirmaerne er på sporet af et ekspanderende marked for overvågning af endepunkterne. Senest har Bitdefender lanceret en ny sky-baseret Endpoint Detection & Response-løsning til virksomheder og tjenesteudbydere.

Nyheden skal ifølge Bitdefender forbedre virksomhedernes muligheder for at opdage og udslette trusler, samtidig med at de finder sted, samt at styrke den overordnede modstandsdygtighed over for cyberangreb.

Den nye EDR-pakke er ressource-let, lover Bitdefender, og bliver fuldt ud leveret via skyen, hvilket skulle give en let implementering og administration. Desuden fungerer den sammen med tredjepartsbeskyttelsesteknologier.

Løsningen kombinerer endpoint-telemetri og humanrisiko-analyser med avanceret trusselsopsporing. Opsporingsevnerne gør det muligt hurtigt at se, hvad der foregår i sårbare systemer, på interne netværk eller i skyen, og EDR-nyheden tilbyder et-kliks-handlinger til at håndtere truslerne, herunder karantæne af filer, blokering af ip-adresser og mulighed for at stoppe processer.

Se også:  Bekæmp ransomware med snapshots
Hjælp mod ransomwareangreb

“Virksomheder og tjenesteudbydere kæmper med at holde trit med konstante angreb fra cyberkriminelle, der arbejder ihærdigt på at kapitalisere på industriens skift til de mindre sikre hjemmearbejdsmiljøer, vi ser nu og i den nærmeste fremtid,” forklarer Gavin Hill, vice president product marketing hos Bitdefender.

“Den nye Bitdefender EDR-pakke leverer best-in-class angrebssynlighed og effektiv respons, bakket op af trusselsefterretninger fra Bitdefender Labs for at hjælpe organisationer med at navigere i de her risikofyldte og usikre tider og beskytte deres mest værdifulde aktiver,” uddyber Gavin Hill.

Blandt de interessante nyheder nævner Bitdefender “ransomwareafbødning”, der bruger den sky-baserede GravityZone-konsol, og som gør det muligt at gendanne krypterede filer fra manipulationsbeskyttede kopier efter et ransomwareangreb.


TAGS
datasikkerhed
edr
netværkssikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S