Home » Smart hjem » Billigere støvsugere fra Samsung
Billigere støvsugere fra Samsung

Billigere støvsugere fra Samsung

Share

Samsung er klar med to nye to støvsugere, Jet 60 og Jet 75. Skaftestøvsugerne kommer med mundstykker til forskellige behov og som tilkøb fås Clean Station, hvor du kan tømme støvbeholderen, så der ikke kommer støv og snavs ud i rummet

Sidste år lancerede Samsung for første gang to skaftestøvsugere, Samsung Jet 90 Multi og Samsung Jet 70 Pet. Nu udvides familien med yderligere to produkter, Jet 60 og Jet 75. De nye produkter er mere enkle versioner af deres forgængere; hvor Jet 75 svarer til Jet 90 med den forskel, at den nye model leveres med en mere enkel lade station og uden teleskoprør. Jet 60 er derimod en enklere variant af Jet 70 og leveres uden LCD-skærm.

Støvsuger og vasker

Produkterne er udstyret med en række funktioner, der gør rengøringen mere effektiv. For alle modeller er der også mulighed for at købe et mundstykke med to roterende våde puder, der vasker gulvene efter støvsugning. Støvpartikler fanges let takket være maskinens støvfiltreringssystem, som både er godt for allergikere, kæledyrsejere og dem, der værdsætter et virkelig rent hjem.

Se også:  Lav isterninger på lyntid med prisvenlig maskine

Med både Jet 60 og 75 er mundstykket og skaftet designet, så man kan komme til næsten hvor som helst i hjemmet fx under sengen, sofaen og mellem hynderne. Det ekstra lange skaft med et smalt mundstykke gør også rengøringen mere ergonomisk, da det er lettere at komme til i smalle og høje rum, som ellers let glemmes.

“Vi ved, at mange mennesker sætter pris på hurtig og effektiv rengøring, især taget i betragtning, at ikke alle synes, at rengøring er det sjoveste, der findes. Med to nye modeller i Jet-familien er der nu et produkt til alle, og med et konsekvent stilfuldt design passer de perfekt ind i det nordiske hjem. Ud over designet tilbyder de effektiv rengøring og er fremragende til dem med kæledyr, allergier og dem, der sætter pris på hurtig og nem rengøring”, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Se også:  Samsung S80A [TEST]: Skærmen passer på dine øjne
Hold støvet fangen

Ved at placere støvsugerbeholderen i rengøringsstationen, Clean Station, tømmes den i et lukket system, der er udstyret med et avanceret støvfiltreringssystem, der løser problemet med flyvende støv. Ved hjælp af Air Pulse Technology pulserer luften i beholderen for at ryste fanget støv af. Støvet opsamles derefter i en støvsugerpose inde i maskinen, som let kan udskiftes, når det er nødvendigt.

Støvsugerne og Clean Station er tilgængelige fra juni. Vejledende pris for Samsung Jet 60 Pet er 3.299 kroner mens Samsung Jet 75 Pet koster 4.799 kroner og Clean Station koster 1.499 kroner.


TAGS
Samsung
smart hjem
støvsuger

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S