Home » Smart hjem » Nu er det billigere at få en robotstøvsuger med automatisk tømning
Nu er det billigere at få en robotstøvsuger med automatisk tømning

Nu er det billigere at få en robotstøvsuger med automatisk tømning

Share

Den nye Roomba i3+ er nu iRobots billigste model, som selv kan tømme sin beholdning støv og snavs. Du skal ikke tømme robotstøvsugeren i flere måneder

Med en vejledende pris på 5499 kr. er Roomba i3+ den hidtil billigste robotstøvsuger fra iRobot med CleanBase, den eksterne støvbeholder, som ellers følger med de dyrere modeller Roomba i7+ og Roomba s9+.

Med Clean Base tømmes robottens støvbeholder automatisk, når den er fyldt op. Man behøver ikke tænke på at tømme robottens beholder i flere måneder ad gangen. Man skal heller ikke bekymre sig om, hvorvidt robotten ikke får afsluttet rengøringen grundet fuld støvbeholder.

Roomba i3+ tømmer automatisk op til 60 dages skidt og snavs i Clean Base, der også fungerer som robottens ladestation. Det opsamlede snavs ender i en lukket AllergenLock-pose, som ifølge iRobot består af et firlags allergenblokerende materiale, og som fanger 99 procent af pollen og skimmel.

Se også:  iRobot Roomba J7+ [TEST]: Intelligent robotstøvsuger i drønlækkert design
Højere sugestyrke

Roomba i3+ er ydermere udstyret med et High Efficiency-filter, der fanger 99 procent af pollen, skimmel, støvmider samt katte- og hundeallergener, forklarer iRobot.

Robottens 3-trins rengøringssystem består af Dual Multi-Surface gummibørster, som arbejder sammen for at sikre en effektiv rengøring, en specieldesignet sidebørste til rengøring langs lister og i hjørner samt 10 gange højere sugestyrke sammenlignet med Roomba 600-serien.

Ved hjælp af robottens særlige Dirt Detect-teknologi ved Roomba i3+, hvor der er ekstra snavset og sørger her for en ekstra grundig rengøring, forklares det.

Styr robotten med din stemme

Roomba i3+ har fået et nyt design med en slidstærk, vævet struktur, der minimerer fingeraftryk og samler mindre støv. Lysringen lyser kun for at kommunikere nødvendig robotadfærd og -beskeder, mens robotten rengør. Herved påberåber den sig ingen unødig opmærksomhed, oplyser iRobot.

Den indbyggede kunstige intelligens samt forståelse for hjemmet skulle give Roomba i3+ mulighed for at lære ejerens rengøringspræferencer at kende. Roomba i3+ vil tilbyde personlige forslag via iRobot Home-appen, for eksempel anbefalede rengøringsplaner baseret på tidligere rengøringsopgaver samt nyttige rengøringsforslag i pollensæson, og når kæledyr fælder meget.

Se også:  Undviger dine tøfler og taler med dit kæledyr: Topsmart robotstøvsuger fra Ecovacs
CleanBase, hvor støvsugeren tømmes for skidt og snavs, fungerer også som robotstøvsugerens ladestation.

CleanBase, hvor støvsugeren tømmes for skidt og snavs, fungerer også som robotstøvsugerens ladestation.

Uanset om man er på farten, på arbejde eller ude at gå en tur, kan iRobot Home-appen modtage påmindelser fra smart home-enheder, som for eksempel August Wi-Fi Smart Lock, så den ved, hvornår du er væk, og derfor kan påbegynde rengøringen.

Med hjælp fra Google Assistant eller Alexa-aktiverede enheder kan man styre Roomba i3+ med stemmen.

Roomba i3+ er ydermere udstyret med Imprint Link-teknologi, hvilket betyder, at den kan samarbejde med Braava jet m6 om at igangsætte gulvmopning efter endt støvsugning.

Den nye robotstøvsuger fås også i en version uden CleanBase, og så falder prisen til 3499 kroner.

Begge nyheder er på markedet i slutningen af marts.


TAGS
robotstøvsuger

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S