Billigere hørebøffer fra B&O

Billigere hørebøffer fra B&O

Share

Beoplay H4 er en hidtil billigste i B&Os serie af over-ear-hovedtelefoner

Beoplay H4 har tydelige rødder i B&O PLAYs designarv og er designet med det klare mål at definere en ny arketype for musikelskere med sans for ikonisk enkelhed. De rene linjer, det minimalistiske udtryk med få visuelle elementer og det konsekvente fokus på det absolut vigtigste, gør Beoplay H4 til noget helt særligt.

“Den grundlæggende filosofi hos B&O PLAY er at levere autentisk lyd – at tænke hver del separat for at optimere og forenkle både form og funktion, så musikken bliver en autentisk oplevelse, der appellerer til alle vores sanser. Vores store udfordring var, at det skulle komme til udtryk i hver eneste lille detalje”, siger Jakob Wagner.

Ærlige materialer

Beoplay H4 leveres med ørepuder og hovedbøjle beklædt med blødt lammeskind. På indersiden af ørepuderne sidder der hukommelsesskum, som tilpasser sig ørets form og kurver, så ørepuderne altid sidder godt og tæt.
Ørepuderne isolerer mod støj udefra (passiv støjisolering), så du kan koncentrere dig om musikken, og så den ikke kan høres af omgivelserne.

Se også:  Ulden streaming-højttaler fra B&O

Skiverne på ørekopperne er fremstillet af aluminium, der er stemplet, poleret og anodiseret, mens logoet på pladen er lasergraveret i en matchende farve. Kablet til hovedtelefonerne er beklædt med flettet tekstil og er – som en smart detalje – synligt ved overgangen mellem ørekop og hovedbøjle. Gliderne er lavet af rustfrit, børstet PVD-coatet stål, hvilket giver dem et både slankt og robust design.

Enkel brugerflade

Beoplay H4 leveres med en simpel og intuitiv brugerflade med tre knapper, et mikro-USB-stik og et 3,5-mmjackstik, der diskret integreres i det robuste, men samtidig meget fine materiale, der udgør hovedtelefonernes hus. Brugerfladen er designet til at være så brugervenlig og enkel som overhovedet muligt. Tryk på midterknappen for at besvare/afslutte opkald og starte eller sætte afspilningen på pause, tryk på den øverste eller nederste knap for at regulere lydstyrken og for at springe over numre, og tryk samtidigt på den øverste og nederste knap for at parre hovedtelefonerne via Bluetooth.

Beoplay H4 kan afspille musik trådløst i helt op til 19 timer på blot 2,5 timers opladning. Hvis Beoplay H4 løber tør for strøm, skal du bare tilslutte det medfølgende mini-jackkabel for at fortsætte med at høre musik.

Se også:  Intelligent mini-højttaler fra B&O
Juster lydprofilen

Del denne