Billigere hørebøffer fra B&O

Billigere hørebøffer fra B&O

Share

Beoplay H4 er en hidtil billigste i B&Os serie af over-ear-hovedtelefoner

Beoplay H4 har tydelige rødder i B&O PLAYs designarv og er designet med det klare mål at definere en ny arketype for musikelskere med sans for ikonisk enkelhed. De rene linjer, det minimalistiske udtryk med få visuelle elementer og det konsekvente fokus på det absolut vigtigste, gør Beoplay H4 til noget helt særligt.

“Den grundlæggende filosofi hos B&O PLAY er at levere autentisk lyd – at tænke hver del separat for at optimere og forenkle både form og funktion, så musikken bliver en autentisk oplevelse, der appellerer til alle vores sanser. Vores store udfordring var, at det skulle komme til udtryk i hver eneste lille detalje”, siger Jakob Wagner.

Se også:  Intelligent mini-højttaler fra B&O
Ærlige materialer

Beoplay H4 leveres med ørepuder og hovedbøjle beklædt med blødt lammeskind. På indersiden af ørepuderne sidder der hukommelsesskum, som tilpasser sig ørets form og kurver, så ørepuderne altid sidder godt og tæt.
Ørepuderne isolerer mod støj udefra (passiv støjisolering), så du kan koncentrere dig om musikken, og så den ikke kan høres af omgivelserne.

Del denne