Home » Smart hjem » Billigere Google-højttaler med bedre lyd – her er Nest Audio
Billigere Google-højttaler med bedre lyd – her er Nest Audio

Billigere Google-højttaler med bedre lyd – her er Nest Audio

Share

Nest Audio er afløseren til Google Home. Den nye stemmestyrede højttaler byder ikke bare på bedre lyd, men har også en markant lavere pris

Målet med Nest Audio har fra starten været at lave den bedst mulige smart speaker, hvor der hverken er gået kompromis med lyd eller design. Den nye højttaler en afløser for Google Home, den første smart speaker fra producenten. Du kan læse vores anmeldelsen af den her:

Google Home + Google Home Mini [TEST]: Den nemme vej til et stemmestyret hjem

Erfaringer viser nemlig, at folk først og fremmest bruger Google Home til at lytte til musik – selvom den kan meget andet. Derfor har det primære fokus været lydkvaliteten. Nest Audio kan spille 75 procent højere end forgængeren og dens bas er 50 procent stærkere. Alene fintuningen af lyden har taget mere end 500 timer, fortæller Google i en pressemeddelelse.

Se også:  Google gør det nemmere at være produktiv med nye Workspace-funktioner

“De fleste mennesker har tilbragt virkelig mange timer indenfor husets fire vægge i år – og naturligt nok hørt en hel masse musik undervejs. Derfor er det nødvendigt med god lyd i rummet. Med Nest Audio har vi forsøgt at kombinere et flot design med solid hardware, som giver bedre lyd i ørerne,” siger Google Danmarks kommunikationschef, Jesper Vangkilde.

Automatisk lydjustering

Hvis man ønsker at udvide lydoplevelsen hjemmet, er Nest Audio let at koble op på eksisterende smart højttalere i hjemmet. To kan parres til stereolyd eller agere centerhøjttaler for andre smart speakere. Nest Audio kan selv justere lydbillede og lydniveau; Eksempelvis skruer højttaleren automatisk op for lyden, hvis der opstår baggrundsstøj.

Se også:  Nu kommer Google med sin egen mobilprocessor
Google Nest Audio.

Google Nest Audio.

Via stemmen får man adgang til musiktjenester som YouTube Music, Spotify og Deezer. Samtidig kan man bede Google Assistent om at foreslå musik, når man bruger YouTube Music eller Spotify Premium. I Nest Audio har Google også tilføjet en ekstra mikrofon, der gør det endnu lettere for Google Assistent at høre kommandoerne.

Nest Audio, der er lavet af 70 procent genbrugsmaterialer, kan nu forudbestilles i Google Store og i forskellige webshops, inden den kommer på hylderne i fysiske butikker 15. oktober. Den vejledende pris er 799 kroner. Nest Audio fås i to farver, Chalk og Charcoal.

Stemmestyrede højttalere [TEST]: Nu skal du tale til din højttaler


TAGS
Google
Nest
smart-højttaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S