Home » Styresystem » Billigere Windows-computere på vej
Billigere Windows-computere på vej

Billigere Windows-computere på vej

Share

En ny opdatering til Windows 8.1 gør det muligt at skabe Windows-computere med lavere specifikationer. Det vil betyde billigere Windows-computere i butikkerne. Opdateringen byder også på en lang række andre forbedringer i styresystemet

På den årlige udviklerkonference, Build, som i disse dage finder sted i San Francisco, har Microsoft netop offentliggjort en ny opdatering til Windows 8.1.

Nemmere at søge

På startskærmen finder man nu en sluk/genstart-knap og en søgefunktion i øverste højre hjørne ved siden af ens brugerbillede, hvilket gør det lettere at slukke for pc’en samt søge direkte fra startskærmen.

Den gode gamle skrivebordet fortsætter desuden med at erobre terræn. Man kan nu fastgøre almindelige programmer og applikationer fra Windows Store samt favorithjemmesider til proceslinjen nederst på skrivebordet.

Proceslinje på startskærmen

Desuden er proceslinjen nu synlig på startskærmen, så du blot skal pege ned i bunden af startskærmen med din mus for at få vist proceslinjen – hvorfra du kan starte eller skifte imellem dine favoritprogrammer og -hjemmesider. Windows Store er fastgjort til proceslinjen som standard, så man hurtigere kan åbne Windows Store og finde nye apps.

Musen virker nu på samme måde på tværs af hele Windows. Når man eksempelvis har en app åben og flytter musen op i toppen af skærmen, vil man nu se de velkendte luk-knapper. Ligeledes kan man nu bruge højreklik-funktionen på startskærmen, så hvis man eksempelvis højreklikker på et app-ikon, så får man nu en indholdsoversigt, der viser, hvad man kan gøre med app’en – helt som man kender det fra programmer og filer på skrivebordet.

Forbedret browser

Internet Explorer 11 har fået en lille overhaling, således at visningen tilpasses i forhold til den enhed, og til virksomheder og offentlige organisationer introduceres Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE) og udvidet Mobile Device Management (MDM), som gør IE8 kompatibel med IE11, for at virksomheder nemt kan køre eksisterende internetbaserede applikationer på Windows 8.1-enheder.

Nye, billige enheder

Windows 8.1-opdateringen gør det nemmere for hardwarepartnere at producere Windows-enheder til lavere omkostninger – f.eks. enheder med kun 1 GB RAM og 16 GB hukommelse. Det betyder at vi snart vil se prisbillige enheder med den fulde Windows-oplevelse og fin ydelse. Samtidig betyder det formentlig at Microsoft vil udfase Windows 8 RT, som efterhånden ikke har den store berettigelse længere.

Windows 8.1-opdateringen er tilgængelig for MSDN-brugere nu og rulles ud til Windows 8.1- og Windows RT 8.1-brugere via Windows Update fra tirsdag 8. april. Afhængig af dine indstillinger sker denne opdateringen automatisk, ellers kan du hente den i Windows Store. Hvis du endnu ikke har opdateret fra Windows 8 til Windows 8.1, så skal du hente opdateringen via Windows Store.


TAGS
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S