Billige trådløse høretelefoner med lang batterilevetid

Billige trådløse høretelefoner med lang batterilevetid

Share

Jabra Elite 25e er det bedste headset i sin prisklasse, når det kommer til batterilevetid

Indenfor sin prisklasse er dette det bedste in-ear headset på markedet, og det headset der tilbyder den absolut bedste batteritid, når det gælder trådløse opkald og musik. Det lover Jabra i hvert fald.

Elite 25e giver fuld bevægelsesfrihed, når du er på farten og mulighed for at skifte problemfrit imellem opkald og musik over hele dagen.

En opladning giver op til 18 timers batterilevetid, hvilket giver dig mulighed for at være forbundet til hver en tid. Det er den bedste ydeevne for et headset i denne kategori. Uanset om headsettet bruges til at lytte til musik, kommunikere eller foretage opkald, så gør den vindbeskyttede mikrofon det muligt at koncentrere sig.

Se også:  Urbanears Plattan 2 Bluetooth [TEST]: Gadesmarte hørebøffer med Bluetooth
Komfortablet design

Nakkebøjlen har bøjelige flexzoner og designet sikrer, at det er behageligt at gå med hele dagen lang. Headsettet kan tilpasses med de medfølgende Jabra EarGels, der giver bedre in-ear lyd. Både eargels og højtalerne er udviklet med henblik på at levere en fordybende lydoplevelse. Det nye eargel-design gør at headsettet sidder mere sikkert og behageligt og modvirker, at lyden slipper ud. 

Med en enkel berøring giver en dedikeret knap til stemmestyring og oplæsning af beskeder dig direkte adgang til Siri og Google Now, og du får håndfri adgang til informationer, når du er på farten. Du behøver ikke længere tage din telefon op af lommen, hvis du vil besvare opkald eller skifte sang!

Se også:  Sennheiser Momentum Free [TEST]: Trådløse in-ears af højeste klasse

Jabra Elite 25e er nu tilgængelig og sælges til 599 kroner.

Egenskaber for Jabra Elite 25e:

• Op til 18 timers batterilevetid.
• Modstandsdygtigt overfor vind og vand. IP54 nomineret.
• Forbedret nakkebøjle og EarGels design.
• Kan forbinde op til 8 enheder via Bluetooth, og to på samme tid med Multiuse.
• Dedikeret knap til stemmestyring. Adgang til Siri og Google Now med en enkelt berøring.
• Højtalere udviklet til at levere fordybende lyd.

Del denne