Billige Lenovo-laptops bygget til skolebrug

Billige Lenovo-laptops bygget til skolebrug

Share

Den nyeste serie af ThinkPad 11e pc’er, fås som traditionel bærbar computer eller i YOGA multimode-design med fire indstillinger

De nye bærbare computere er bygget til at møde de krav, som stilles af både lærere og elever i vores skolesystem i dag. ThinkPad 11e-serien med Windows har det velkendte solide Think-design, som er testet op mod militærstandarder og tåler sand, støv, ekstreme temperaturer, fugtighed og stød. Serien er desuden forbedret med tekniske specifikationer som effektiv ventilation og 5. generation af Intel Core-processorer.

Det er muligt at tilvælge den nye ActivePen til at skrive direkte på skærmen med for endnu større brugervenlighed. Denne hardware i kombination med specialdesignet software gør det nu lettere at tage noter, give lektier for, lave gruppearbejde mm.

Se også:  Lenovo Yoga 720 OR 80X600DLMX [TEST]: Føles alt andet end billig

Den nye ThinkPad 11e-serie forventes på det danske marked fra april til vejledende udsalgspriser, der starter ved 2600 kroner ekskl. moms for ThinkPad 11e og 4.000 kroner ekskl. moms for den fleksible ThinkPad YOGA 11e, der har fire indstillinger: Laptop, Stand, Tent og Tablet.

Del denne