Home » Hardware » 5 gode køb i denne uge
5 gode køb i denne uge

5 gode køb i denne uge

Share

Få en bærbar til uhørt lav pris eller spar mange penge på en lækker pladespiller, en trådløs 3D-printer og flere andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste priser på billige gadgets

Priserne på elektronik falder hurtigere end på de fleste andre typer produkter. Der kan være rigtig mange penge at spare på gadgets, der kom på markedet for bare kort tid siden. Vi har fundet frem til gode produkter, der har scoret flotte anmeldelser i vores test, som er faldet betydeligt i pris …

Billig bærbar til skyen

Hvor billigt kan man få en bærbar, der kan det basale? Utrolig billigt beviser Acer, med den enormt prisvenlige Cloudbook 14, der udover en fin 14-tommer skærm giver dig hvad du skal bruge for at komme på nettet og klare hverdagens computer-opgaver. Vi var godt tilfredse computeren – læs anmeldelsen af Acer Cloudbook 14 her.

Selvom blot var 1.999 kroner, da den kom på markedet, er der gode penge at spare på den nu – se prisen på Acer Cloudbook 14 her.

Acer Aspire One Cloudbook 14

Imponerende
batterilevetid men ikke meget ydelse.

Pladespiller med moderne twist

De gode gamle vinyl-plader er tilbage i stor stil, og det samme pladespillerne. Sony er tilbage på markedet for grammofoner med PS-HX500, der ikke blot spiller dine vinyler på fineste maner, men også optager musikken i høj digital kvalitet, når du kobler den til en computer. Alt om DATA var begejstrede for pladespilleren – læs anmeldelsen af Sony PS-HX500 her.

Se også:  Lav selv vinylplader med billig minifabrik

Den kostede 5.000 kroner, da den kom på markedet, men prisen er faldet over femten hundrede kroner nu – se prisen på Sony PS-HX500 her.

Sony PS-HX500

Kun det gyldne Hi-Res Audio logo til højre på fronten afslører, at Sony PS-HX500 ikke blot er en analog vinylpladespiller, men også en digital LP-ripper.

Brugervenlig 3D-printer

En 3D-printer er ikke længere en uoverkommelig ting at investere i. De er faldet utrolig meget i pris de seneste år. Samtidig er de blevet så brugervenlige at alle og enhver kan have glæde af dem derhjemme. Med da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi har XYZ skabt en glimrende begyndermodel. Den printer flot og pålideligt i flere materialer og kan kobles trådløst til computeren. Datatid syntes godt om den – læs anmeldelsen af XYZ da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi her.

Prisen var 3.800 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet over tusind kroner nu – se prisen på XYZ da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi her.

Se også:  Denne trådløse pladespiller er fuldt integreret med Sonos
XYZPrinting da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi

XYZ fylder godt og larmer ligeså meget, men betjeningen er acceptabel, og alt kan styres direkte fra det lille LCD-display forrest.

Gør din iPad til et lydstudie

Det er en hel del nemmere at indspille og producere musik i dag, end det var  i tidligere årtier. Der skal faktisk ikke meget mere end en iPad til for at du har et velfungerende lydstudie. Det eneste du lige mangler er nogle fysiske ind- og udgange til instrumenter, mikrofoner og midi-tilbehør. Det får du med iRig Pro Duo, der giver dig alt det grundlæggende, der skal til for at du kan lave musik med din iPad. Vi har rigtig godt tilfredse med det lille lydkort – læs anmeldelsen af IK Multimedia iRig Pro Duo her.

Det kostede oprindeligt 1899 kroner, men der er gode penge at spare på det nu – se prisen på  IK Multimedia iRig Pro Duo her.

iRig Pro Duo.

iRig Pro Duo.

Lækker lyd i hørebøfferne

Et par gode hørebøffer er en fordel, både når der skal produceres musik og lyttes til musik. Panasonic RP-HD10 fungerer faktisk rigtig fint til begge dele. Hovedtelefonerne har et klart og neutralt lydbillede med fin stereospredning og god plads til alle elementer. Vi var ret imponerede de lækre stilrene hørebøffer – læs anmeldelsen af Panasonic RP-HD10 her.

De landede på markedet til en ganske rimelig pris på 2.199 kroner, men du kan få dem betydeligt billigere nu – se prisen på Panasonic RP-HD10 her.

Panasonic RP-HD10.

Panasonic RP-HD10.


TAGS
Cloudbook
da Vinci
iRig
pladespiller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S