Home » Bærbar computer » Billige bærbare fra Dell
Billige bærbare fra Dell

Billige bærbare fra Dell

Share

De nye slanke bærbare i Inspiron 5000-serien koster få tusinde kroner, men kan opfylde ethvert behov for underholdning og hjælpe dig med at klare dagligdagens opgaver

Dell har netop lanceret nye bærebare i Inspiron 5000-serien, der kombinerer stilfuldt design med gode muligheder for underholdning. De nye slanke bærbare fås i farverne platinsølv, sort, funklende hvid og rosenguld. Med mange tilvalg af funktioner kan de nye bærbare opfylde ethvert behov for underholdning og hjælpe dig med at klare dagligdagens opgaver. Den nye Inspiron 5000-serie understøtter Windows 10 og fås både i 15 og 17 tommer.

Stor underholdningsoplevelse

Inspiron 5000-serien er egnet valg både til studerende, der er på udkig efter en prisvenlig computer, og til unge, som bruger computeren til at streame favoritserier, film mv. Med en FHD-skærm og Dells eksklusive Smartbyte-teknologi får du en fin underholdningsoplevelse. Smartbyte er software til netværksoptimering, og det prioriterer streaming og videopkald over andre netværksaktiviteter. Med Waves MaxxAudio Pro får du din yndlingsmusik i samme kvalitet som i musikstudiet, og din yndlingsfilm kommer til at lyde som i biografen.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet
God ydeevne

Hele Inspiron 5000-serien er designet med kunderne i tankerne, og med et slankt og let design er det nemt at have Inspiron 5000 med på farten. Ligesom i tidligere versioner er webkameraet placeret øverst på skærmen for at gøre oplevelsen med videoopkald mere brugervenlig. Derudover er Inspiron 5000-serien også blevet opdateret med den nye 8.-generations Intel Core-processor, valgfri GDDR5-diskret grafikkort og op til 32 GB DDR4 RAM. Alt dette sikrer fremragende ydeevne, samtidig med, at multitasking er blevet nemmere. Du kan snildt skifte mellem programmer og underholdnings-apps – selv når du kører flere programmer samtidigt.

Skræddersyede indstillinger og funktioner

Med den nye Inspiron 5000-serie kan du vælge alt, du behøver for at skabe din egen personlige oplevelse. Du kan f. eks. vælge et optisk drev, hvis du ønsker at se dvd’er eller høre cd’er – hvilket også er ideelt til at sikkerhedskopiere dine billeder og videooptagelser eller til at udvide lagringsplads. Udover traditionelle harddisk- og SSD-drev er Inspiron 5000-serien udstyret med NVME SSD og Intel Optane-hukommelse, der giver hastighed og responstid samtidig med, at kapaciteten opretholdes.

Se også:  Dell Latitude 7410 Chromebook [TEST]: Kvalitetsbærbar med Google ombord

Inspiron 15 5000 og Inspiron 17 5000 er allerede tilgængelige på Dell.dk og kan købes til vejledende priser fra 4.790 kroner for Inspiron 15 5000 og 4.490 kroner for Inspiron 17 5000.


TAGS
Dell
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S