Home » Hovedtelefoner og højttalere » Billig surround via usb
Billig surround via usb

Billig surround via usb

Share

Sandberg er klar med et ægte surround-lydkort, som er lige til at sætte i usb-stikket

Sandbergs nye USB Sound Box 7.1 er en simpel løsning til dem, der vil forbedre lyden på computeren, uanset om man bare vil have lidt bedre lyd i den daglige brug eller skal bruge output til et professionelt surround lydsystem.

En diskret lille boks forbindes direkte via usb-kabel til computeren, så man slipper for at skille computeren fuldstændigt ad for at installere det.

Boksen er udstyret med forskellige ind- og udgange, hvor der kan tilsluttes headsets, almindelige stereohøjttalere, 2.1 systemer, 5.1. surround og 7.1 surround systemer på forsiden foruden AUX input. For de lidt mere avancerede brugere finder man Toslink porte på bagsiden til optisk-digital tilslutning i professionelle lydsystemer. Mikrofontilslutningerne sidder på siden af boxen.

Se også:  Er du træt af sociale medier?

På toppen af boxen finder man knapper til mute og volumenkontrol samt et par kontrollamper. Endnu en fordel ved at have lydkortet ude på bordet i stedet for at det er stoppet ind i computerens dyb.

Installationen foregår ligeså let som med de fleste andre usb-ting. Driveren på cd’en skal installeres og usb-stikket skal sættes i. På cd’en følger også lydprogrammet Xear 3D, som tilbyder avanceret mixer og equalizer, forskellige filtre og effekter og lidt sjov og ballade med funktionen “Magic Voice”.

Til 299 kroner har Sandberg formået at klemme prisen ned i et leje, hvor de fleste burde kunne være med. USB Sound Box 7.1 er i handlen nu.

Se også:  Hvorfor er lyden væk i min computer? – find fejlen

TAGS
lyd
Sandberg
Surround

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S