Home » Skærm » Billig skærm til filmbrug
Billig skærm til filmbrug

Billig skærm til filmbrug

Share

I forhold til sine 21,5 tommer og muligheden for at vise film i 16:9 format er LG W2243T en billig skærm. Billedmæssigt har den dog sine svagheder

LG W2243T har Full HD-opløsning, så du kan se film fra for eksempel Blu-ray eller pc i den højeste HD-opløsning.

Skærmen er ganske nydelig og enkel, men også ret lille, når man sammenligner med de større fra Acer, Asus og HP. Men her er jo også tale om en billig skærm, og de har da også indset, at med 16:9-format vil den blive brugt til film og andet, som normalt er i 4:3- eller 5:4-format.

Derfor har de lavet en knap, som betyder, at den fylder billedet ud i widescreen, selvom det er lavet i normalt format. Det er i princippet samme metode, LCD/Plasma-tv-apparater benytter.

Se også:  Her sparer du vildt mange penge lige nu

Men hvor de gør det intelligent (de bedste af dem!) ved at hive lidt mere i siderne end i midten, hiver LG råt og brutalt i hele billedet. Det er med andre ord ikke alt denne funktion er lige velegnet til. Men alt i alt en ok detalje.

En mindre god detalje er manglen af HDMI-indgang. Bevares, når den ikke har indbyggede højttalere, kan du lige så godt bruge DVI-indgangen via adapterstik, men det kunne være rart at have begge dele og kunne skifte mellem dem.

Konklusion

LG W2243T er en billig skærm, og det ses da også ved, at billedet ikke har en særligt imponerende skarphed og dybde og ikke mindst klarhed i farverne. Hvis du ønsker dig en prisoverkommelig skærm, der ikke fylder meget på skrivebordet, og som kan bruges, når der for eksempel skal ses film på pc-skærmen, er den dog et udmærket bud.

Se også:  Asus ProArt Display PA279CV [TEST]: Alsidig skærm med stor præcision


LG W2243T
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
LG
LG W2243T
pc-skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S