Home » Optisk drev » Billig blu-ray med stærke features
Billig blu-ray med stærke features

Billig blu-ray med stærke features

Share

Panasonic er klar med tre nye blu-ray-afspillere, der har avancerede billed- og lydegenskaber, nem betjening, internet-opkobling og ikke mindst en pris, der er til at have med at gøre

Vi skal ikke så lang tid tilbage, før blu-ray-afspilleren var en lettere ekstravagant dims at have stående i sit hjemmeunderholdsningsarsenal. Det er ikke tilfældet længere. Nu er blu-ray-afspillerne faktisk til at komme i nærheden af, uden at man skal ud og smide hele opsparingen eller nøjes med en skrabet og ussel model.

Datatid har for nyligt testet tre modeller fra Sony, Onkyo og Panasonic, som viser, at markedet nu er nået et punkt, hvor pris og teknologi følges ad, så du får fornuftige features for et anstændigt beløb.

Panasonic er nu klar med endnu et hold blå afspillere, der skubber forholdet mellem pris og funktioner en ekstra tand i den rigtige retning. For 1.500 kroner kan du således få en BD45, som har alle de grundlæggende funktioner, og som skulle give flot billed- og lydkvalitet.

[pt id=’2006919′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”BD45″‘]

BD45

Vil du lægge et par ekstra mønter, er det næste skridt på rangstien BD65, som kan kobles til det trådløse netværk via USB-adapter, (som dog skal købes seperat), så du kan udnytte VIERA CAST-funktionen, der gør det muligt at hente indhold fra YouTube, Picasa og andre internet-sider. Den får du for 1.695 kroner.

Se også:  Panasonic Eneloop [TEST]: Miljørigtige batterier er langt billigere i længden

Internetopkobling finder du også i topmodellen BD85, som skulle give ekstra god billed- og lydkvalitet samt flere tilslutningsmuligheder. Her får ligefrem også USB-adapteren til det trådløse net med i købet såvel som integreret DLNA-kompatibilitet, der gør det nemt at streame musik og videoer fra NAS-enheder, computere eller internettet. Den kræver dog et noget større dyk i pungen med en pris på 2.999 kroner.

[pt id=’2006920′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”BD85″‘]

BD85

Alle tre modeller er udstyret med den nye PHL Reference Chrome Processor Plus teknologi, som skulle sikrer præcis og dynamisk farvegengivelse samt den nyudviklede Quick Start Mode, der mindsker opstartstiden til under et halvt sekund. Måske feature der er udviklet efter Datatid kritiserede opstartstiden på Panasonics DMP-BD80.

Se også:  Panasonics sejlivede laptops hjælper med at studere hvaler i middelhavet

BD85 og BD65 har desuden high-definition Audio Decoder (Dolby TrueHD, samt DTS-HD Master Audio Essential) for fuldt at udnytte 7.1-kanals sourrund-sound på de nye Blu-ray-film. På BD85 finder du også 7.1 analoge lydudgange og HDMI jitter purifier, der skulle give en ren og stærk bas-lyd.


TAGS
blu-ray-afspiller
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S