Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig Transformer-tablet

Asus Transformer Pad 300 har quad core-processor og Android 4.0, men sælges billigere end de fleste tablets.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke kun mobiltelefoner, der vises frem på igangværende World Mobile Congress i Barcelona. Nye tablets fylder også en del i standene, og Asus er blandt dem, der har spændende nyheder.

Eller nyhed er måske så meget sagt, når det kommer til Asus Transformer Pad 300, der, som navnet antyder, er nært beslægtet med Asus Eee Pad Transformer Prime, som kom i starten af året og var den første tablet med Tegra 3 quad core-processor.

Faktisk er det ikke så meget andet end tykkelsen, der adskiller de to. Pad 300 er en anelse tykkere og vejer 50 gram mere end sin ældre slægtning. På de væsentligste punkter er de to dog mere eller mindre identiske. Du får 10,1"-skærm med en opløsning på 1.280×800 pixels, og den firekernede Tegra 3-processor er ligeledes fælles for dem begge.

Det samme gælder styresystemet ,som er Android 4.0, samt de to kameraer og selvfølgelig den tilhørende keyboard-dock, som er Transformer-modellernes sikre kendetegn.

Byggekvaliteten er der dog slækket lidt på. Pad 300 er udført i plastic. Lagerpladsen er desuden låst til 16GB. Til gengæld er prisen så væsentligt lavere end dens forgænger såvel som mange af konkurrenterne. 399 dollars kommer den til at koste i USA, og det betyder, at vi formentlig kan slippe med omkring 3.000 kroner herhjemme.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere