Home » NAS » Billig testvinder-NAS får efterfølger med lidt flere muskler
Billig testvinder-NAS får efterfølger med lidt flere muskler

Billig testvinder-NAS får efterfølger med lidt flere muskler

Share

Få styr på din backup og samling på dine multimediefiler med denne nye NAS fra Synology, som du snart kan købe til en budgetvenlig pris

Hvis du har mareridt over din manglende backup-strategi og samtidig vil skabe samling og overblik over fotos og filer, skal du måske kaste et blik på denne nye, flot designede NAS fra Synology.

DiskStation DS420j ligner forgængerne DS416j og DS418j – sidstnævnte vandt en test i Alt om DATA i 2017. Men DS420j er lige en tand stærkere.

På mange måder er DS420j en god begynder-NAS, men det betyder ikke, at den holder voldsomt igen med kapaciteten. Du kan installere op til fire SATA-harddiske eller -ssd’er i de fire drevrum. Så hvis du har brug for det, kan du opnå en kapacitet på 16 x 4 TB, dvs. i alt 64 TB.

Vi kender ikke prisen i skrivende stund, men forgængeren står til cirka 2400 kroner; så har du en fornemmelse. I dette prislag får du ikke de dyreste og bedste komponenter. Men cpu’en, en 64-bit Realtek RTD1296 quad-core, der kører med 1,4 GHz, samt 1 GB DDR4-hukommelse går bestemt an til dette formål.

Styr på billederne

Der medfølger som sædvanlig fra Synology en fin softwarepakke, herunder Synology Moments, som er et billedstyringsprogram med mange finesser. Og du kan tage backup efter en tidsplan eller i realtid.

DS420j kan bruges til at streame indhold til en lang række forskellige enheder, for eksempel computere, mobile enheder, Chromecast og DLNA-baserede produkter. Den giver også mulighed for at skabe sin egen sky, hvor flere mennesker i husstanden har adgang til de lagrede filer.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S