Home » Smart hjem » Billig overvågning fra Creative
Billig overvågning fra Creative

Billig overvågning fra Creative

Share

Creative Live! Cam IP SmartHD er et veludrustet overvågningskamera, der kan fjernstyres med mobilen. Prisen er i den overkommelige ende

Det er blevet væsentligt nemmere at overvågen hjemmet, efter Wi-Fi-forbundne kameraer er begyndt at strømme ud på markedet. Og det er faktisk også blevet ret billigt efterhånden.

Creatives nye overvågningskamera er et ganske godt eksempel på. For 599 kroner får du et veludrustet overvågningskamera, med alt hvad man kan forvente af sådan et.

Det kræver blot en Wi-Fi-forbindelse og tre nemme steps at komme i gang med at bruge Creatives overvågningskamera: sæt kameraet i strømstikket, installer den tilhørende app, og scan den individuelle QR-kode, som findes i bunden af hvert kamera for at tilføje det til ens brugerkonto.
Appen, som fås både til iOS og AndroiD, er kompatibel med op til fire kameraer på en gang.

Lyd- og bevægelsesalarmer

Når først Live! Cam IP SmartHD er koblet til Wi-Fi, streamer det live¬video i høj opløsning til din mobil. Kameraet kan desuden opfange bevægelser eller lyde og sende automatiske alarm-notifikationer. Det optager automatisk ved hændelser, med mulighed for at justere graden af følsomhed. Infrarød LED gør det desuden muligt at optage i mørke eller dårlige lysforhold.

Se også:  Creative Outlier Gold [TEST]: Billige og med vild batterilevetid

Live! Cam IP SmartHD har indbygget kortlæser til microSD, så man kan optage video og lyd på sit eget SD-kort. Man kan vælge, om kameraet skal optage hele tiden eller kun, når det registrerer lyd eller bevægelse. Når hukommelsen er fyldt, vil kameraet automatisk overskrive de ældste optagelser, så det på den måde optager på ubestemt tid. Via appen er det også muligt at få vist alarm- og videohistorik, som ligger gemt på kameraets hukommelseskort.

Tal via kameraet

Kameraets indbyggede mikrofon og højttaler muliggør tovejskommunikation. Via telefonen kan man let kommunikere med personer i hjemmet.

Kameratet er udstyret med en 1280×720 HD CMOS-sensor med 110 graders synsvinkel. Man kan zoome ind på udvalgte steder for at se, hvad der foregår. Kameraet har en magnetisk fod, så det kan placeres på et utal af måder og i forskellige vinkler. Sågar på hovedet.

Se også:  7 ekspertsvar før du køber overvågning
Sikker lagring i skyen

Via appen kan man vælge lagring i skyen som en ekstra-feature. For 6,99 Euro om måneden kan man optage video i døgnet rundt, som automatisk lagres i skyen. Brugere kan tilgå videohistorikken via alle enheder og nemt dele den. Det er muligt at tilmelde sig en gratis prøveperiode på 20 dage.

Creative Live! Cam IP SmartHD koster 599 kroner. Kameraet fås i to farver – hvid og sort – og kan fra oktober 2016 købes online på www.creative.com.


TAGS
Creative
overvågningskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S