Home » Mobiltelefon » Billig Nokia-mobil byder på stort batteri og stærkt kamera
Billig Nokia-mobil byder på stort batteri og stærkt kamera

Billig Nokia-mobil byder på stort batteri og stærkt kamera

Share

Nokia 5.4 er den nyeste smartphone Nokia 5-familien. Den kommer med 4.000 mAh batteri, der holder strøm op til to dage samt et 48 MP kamera og robust design

Nokia 5.4 er en moderne Android-smartphone med 6,39 tommer HD+ punchhole-skærm. Bagpå er den forsynet med fire kameraenheder, hvoraf hovedkameraet har 48 megapixels. Med den indbyggede ”Cinema”-funktion skydes 24 billeder i sekundet – filmindustriens standard – i 21:9-biografformat, mens automatisk colour grading giver en biograffølelse i dine videoer. Dertil kommer OZO-lydoptagelse og avanceret billedestabilisering, og et frontkamera på 16 megapixel.

Holder hele dagen

Nokia 5.4 er udstyret med Qualcomms Snapdragon 662-mobilchip, som med en indbygget AI optimerer dit batteriforbrug alt efter, om du spiller spil, taler i telefon eller streamer. På den måde forlænges batterilevetiden, så du har strøm til to dage på en enkelt opladning. Batteriet rummer 4000 mAh, hvilket er ganske fornuftigt, dog ikke på højde med nyere billigmobiler fra Motorola og Samsung.

Se også:  Motorolas nye billigmobil har kæmpe batteri, hurtig skærm og fire kameraer

Styresystemet er Android 10 og mobilen vil modtage funktionsopdateringer to versioner frem samt sikkerhedsopdateringer i tre år.

Skal Nokia 5.4 benyttes af børn, kan den opsættes sammen med HMD Globals Family Link, så forældre aktivt kan beskytte og guide børnene i den digitale verden med retningslinjer og regler.

Telefonens ydre består af polykarbonat, der gør den hårdfør og modstandsdygtig overfor hverdagens udfordringer.

”For os handler det om at bygge en smartphone, der er bygget til at give en fremragende brugeroplevelse nu og om mange år. Det lykkes kun ved at udvikle et flot, men hårdført design, og samtidig have fokus på at sikre rettidige og brugbare software-opdateringer, så telefonen forbliver relevant i mange år – og som dermed også er mere bæredygtig. Jeg er stolt af at kunne sige, at vi er en af de virksomheder, som klarer den opgave bedst – og Nokia 5.4 er et bevis på dette,” siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global.

Se også:  Skærmfri bølge ruller ind over Danmark: Slut med trætte elever
Også egnet til virksomheder

Nokia 5.4 er er også egent til virksomheder. Nokia smartphones er det mest tillidsfulde brand i Counterpoints årlige tillidsrapport, og har det største antal enheder, som anbefales af Google til virksomhedsbrug i Googles Android Enterprise Recommended-program.

Nokia 5.4 er tilgængelig i Norden fra den 15. januar 2021 og kommer i farverne Polar Night (blå) og Dusk (lilla) med 4 gigabyte hukommelse og 64 gigabyte lagerplads til en vejledende pris på 1.599 kroner.


TAGS
billigmobil
Nokia
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S