Home » Mp3/videoafspiller » Billig iPod, der spiller Windows Media-filer?
Billig iPod, der spiller Windows Media-filer?

Billig iPod, der spiller Windows Media-filer?

Share

Sweex Optimuo MP4 Player ligner unægteligt en iPod Nano, men har den kæmpe fordel, at den også spiller wma-filer og koster langt mindre

Har du forelsket dig i en iPod Nano, men tøver med at smide skillingerne, fordi du har et musikbibliotek fuld af wma-filer, som vil være besværlige at få ført over på apparatet, så vær ganske forvisset om, at du er ikke den eneste.

Apple fastholder stædigt deres begrænsede filunderstøttelse, som kan gøre livet besværligt for dem, der måtte vælge at lægge deres musik ind på computeren i Windows Media-format eller for den sags skyld hente musikfiler fra biblioteket eller andre steder, hvor man har sat sig fast på dette format.

Se også:  Sony Walkman NW-A105 [TEST]: Kompromisløs lydkvalitet på farten

Men måske der er en løsning, for Sweex introducerer nu en mp3-afspiller, hvor designet nærmest er tyvstjålet fra de smarte Apple-produkter, men hvor filunderstøttelsen er langt højere, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du lægger musikken ind i mp3-, wma-, Ogg- eller AAC-format. Det er vel, hvad man i sandhed kan kalde brugervenlighed?

Ligesom iPod Nano er Sweex Optimuo MP4 Player designet med en touchskærm, der fylder hele fronten og med en klips på bagsiden, der gør det muligt at sætte mp3-afspilleren på tøjet.

Dimensionerne er 51x44x15 mm, og skærmen måler 1,8”. Der er 4GB til rådighed til musik såvel som billeder og video, der også kan vises på displayet. Der er desuden mulighed for at lave lydoptagelser med den indbyggede mikrofon.

Se også:  Sony Walkman NW-A105 [TEST]: Kompromisløs lydkvalitet på farten

Som iPod Nano fås den også i flere forskellige moderigtige farver. Prisen er 39,95 euro (300 kroner), og Sweex Optimuo MP4 Player er på markedet i slutningen af måneden.


TAGS
ipod nano
mp3-afspiller
Sweex
WMA

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S