Home » Mobiltelefon » Billig iPhone kommer måske denne uge
Billig iPhone kommer måske denne uge

Billig iPhone kommer måske denne uge

Share

Den kan faktisk dukke op allerede i dag. Der er i hvert fald ikke megen tvivl om at iPhone SE, den nye prisvenlige mobil fra Apple, er lige på trapperne

Den skulle være præsenteret i slutningen af marts, men som med så meget andet, fik corona-krisen sat en stopper for det.

Rigtig meget peger dog på, at det kan blive denne uge, at Apple vælger at fremvise den nye billige iPhone, og måske endda også sætter den til salg.

Bloggeren Jon Prosser, der ofte er ret præcis i sine forudsigelser, og den velrenommerede analytiker Jeff Pu, nævner denne uge, og mere specifik d. 15. april, som en sandsynlig lanceringsdato.

Se også:  Samsungs nye topmobil kommer allerede i næste uge
Ny teknologi i gammelt design

Det bliver en efterfølger til iPhone SE fra 2016, som var skabt i iPhone 5-design, men tilsat kræfterne fra iPhone 6S. Samme koncept vil gøre sig gældende med den nye mobil, der sandsynligvis også vil hedde iPhone SE. De bliver en iPhone 8 tilsat den nye A13-processor og andre features, som hører de nyeste iPhones til.

Den kan blive et attraktivt valg, ikke kun for dem der vil spare lidt penge, men også for dem, der foretrækker en mindre mobil. Dens 4,7″ skærm gør den betydeligt mindre end de fleste andre smartphones på markedet i dag.

Prisen på 2016-udgaven af iPhone SE var 3.699 kroner. Vi kan håbe den nye også lander i dette prisleje, men taget mobilprisernes himmelfart i betragtning, skal vi nok ikke tage det for givet.

Se også:  De fire største sikkerhedstrusler mod din mobil i dag

Der bliver formentlig ikke tale om et større lanceringsevent, som ellers var planen, men snarere en ud-af-det-blå overraskelses-lancering, som vi har set flere af fra Apples side den senere tid.


TAGS
iPhone
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S