Home » Hi-Fi » Billig dongle forvandler din pc til et hi-fi-anlæg 
Billig dongle forvandler din pc til et hi-fi-anlæg 

Billig dongle forvandler din pc til et hi-fi-anlæg 

Share

Sound Blaster X1 er en USB DAC- og hovedtelefonforstærker i kompakt format og med stærk lydteknologi fra Creative

Få bærbare har en lydudgang der er særlig meget værd, så der kan være enormt meget at hente ved blot en lille opgradering.

Den nye Sound Blaster X1 fra Creative koster ikke alverden og fylder næsten intet, men har teknologi til at få din laptop helt op i gear, når det gælder kvalitetslyd til musik og film.

Den er bygget op omkring en AKM4377 32-bit DAC og en Ti/Burr-Brown INA1620 dobbelt lydforstærker, som leverer 115dB SNR og -105dB THD.

God lyd til musik, arbejde og underholdning

Der burde være mulighed for at koble den i en smartphone også, men Sound Blaster X1 fungerer bedst med pc og Mac. Med Creative desktop-appen er der adgang til Sound Blaster Acoustic Engine med en stor pakke af lydbehandlingsteknologier til både arbejde og fornøjelse.

Se også:  Burson Audio Playmate 2 [TEST]: Guf til den digitale lydentusiast

For eksempel tilfører Sound Blaster Surround Virtualization dybde og rækkevidde i film musik og spil, mens CrystalVoice-teknologien giver smarte justeringer under konferenceopkald med funktioner som SmartVolume og Acoustic Echo Cancellation.

Derudover hjælper SmartComms Kittet med at reducere baggrundsstøj og automatisk slå lyden fra for brugere, når de ikke taler.

Scout Mode registrerer svage lydsignaler og forstærker dem, så man som gamer hele tiden kan være et skridt foran konkurrenterne, når man spiller.

Man får også glæde af Super X-Fi-teknologien, der genskaber lydbilledet fra et multihøjttalersystem. Desuden kan man skræddersy lyden til den individuelle bruger ved at affotografere og “mappe” ørets fysiologi via SXFI-appen.

Se også:  Prisstærke hørebøffer med støjreduktion

Sound Blaster X1 er prissat til 69,99 euro, hvilket svarer til 520 danske kroner, og er tilgængelig i Creative online butik.


TAGS
Creative
DAC
hovedtelefonforstærker

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S