Home » Kamera » Billedet er vores brand
Billedet er vores brand

Billedet er vores brand

Share

Danskerne bruger i høj grad billeder til at vedligeholde deres personlige image. Det er en af mange konklusioner man finder i en ny undersøgelse af vores fotovaner.

Kvinderne gør mest ved billederne, efter de er taget, mens mænd er lidt mere tilbøjelige til at tænke deres eget image med i billederne, de deler online. Fynboer, københavnere og østjyder deler flest billeder, mens folk på Sydsjælland, Lolland-Falster deler færrest billeder.

Alt dette er oplysninger, men finder i en netop offentliggjort undersøgelse fra Nikon. Producenten har gravet dybt i danskernes fotovaner og adspurgt 1010 mænd og kvinder, hvordan de bruger billeder i deres hverdag.

Undersøgelsen viser, at 32 procent af os tager mellem 25 og 100 billeder om måneden. Ligeså interessant er det dog hvordan vi bruger dem.

Se også:  Kæmpe nedbrud: Derfor var Facebook og Instagram ude af drift i aftes

Undersøgelsen afslører således, at danskerne i høj grad bruger billeder til at vedligeholde deres “personlige brand” – altså den måde de ønsker at andre skal opfatte dem.

Næsten halvdelen (45 procent) af de billeder, som danskerne tager, lægges ud på Internettet. Vi udvælger dog omhyggeligt billederne alt efter, hvad de siger om os.

Ser man på online deling af billeder, er det kvinderne, der deler mest. De lægger 47,5 pct. af deres billeder ud, mens mændene nøjes med 39,9 pct. af deres billeder.

Geografisk set lægger københavnerne flest af deres billeder ud (47,3 pct.), mens nordsjællænderne kun lægger 40,4 pct. af deres billeder ud. Vestjyderne hænger 30,3 pct. af deres billeder op i rammer, mens vestsjællænderne samt folk på Lolland-Falster viser flest af billeder i digitale fotorammer (18,3 pct.).

Se også:  Den store kameraguide: Find det helt rette kamera til ferien

Når det gælder online deling af billeder, bruger vi oftest Facebook og Flickr.


TAGS
Facebook
Flikr
nikon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S