Dansk iværksætter vil bekæmpe millionsvindel på nettet

Dansk iværksætter vil bekæmpe millionsvindel på nettet

Share

Den nystartede danske IT-virksomhed Biggrey Trust går til kamp mod svindel på nettet med en global certificeringsordning, der både aktivt går efter svindelbutikker og hjælper forbrugere og reelle butikker. Hjælpen er hverken begrænset af sprogbarrierer eller landegrænser, men sigter mod at skabe en global løsning på et globalt problem.

E-handlen er i konstant vækst og sætter år efter år nye rekorder. Desværre medfører den udvikling også en stigning i omfanget af svindel på nettet. På verdensplan estimeres det, at  15 millioner butikker og virksomheder bevidst snyder deres kunder.

Danskerne er blandt de folkefærd, som handler allermest på nettet, og det gør os til et oplagt mål for svindlere. Myndighederne lukker med jævne mellemrum svindelbutikker, men da bagmændene ofte opererer fra udlandet, er de svære at holde ansvarlige, og nye butikker skyder op med det samme. Den udfordring vil den nystartede certificeringsvirksomhed Biggrey Trust nu forsøge at komme til livs.

Myndighederne svigter

Biggrey Trust er stiftet af den danske it-iværksætter Torben Linnet Albrekt og har som mål at bekæmpe svindel og styrke tilliden mellem forretning og forbruger.

Del denne