Guide: Bevar dit privatliv på skærmen

Guide: Bevar dit privatliv på skærmen

Share

Er du bekymret over, om andre følger med, når du bruger din bærbare computer offentligt? Brug AntiSnooper, der skærmer alle informationerne, så nysgerrige øjne ikke længere kan følge med

Surfing over andres skulder er et gammelt trick, når det handler om at hapse oplysninger fra intet-anende brugere. Du kan kryptere dine data og beskytte dem med adgangskoder, men når du har åbnet din bærbare på et offentligt sted, er der ikke meget, du kan gøre for at forhindre nogen i at se med. Problemet er blevet større, da flere udfører deres arbejde i for eksempel toget.

AntiSnooper hjælper dig med at generobre dit private rum ved at sløre indholdet i åbne vinduer. Du kan bruge programmet til at beskytte indholdet på din Facebook-væg, mens du chatter med en ven i et andet vindue, eller sløre teksten i et dokument, mens du arbejder i et andet. Du kan teste værktøjet med en 15-dages gratis prøve-version. Herefter er du nødt til at købe en licens til cirka 70 kroner.

Se også:  Kun en tåbe frygter ikke persondataforordningen

Datatid TechLifes bedste tip
Bruger du flere computermonitorer, kan AntiSnooper også sløre indholdet på de andre skærme.

1 Hent og installer
AntiSnooper fås som en eksekverbar installationsfil eller et zip-arkiv fra www.snapfiles.com/get/antisnooper.html. Hent installationsprogrammet, og dobbeltklik på det for at starte installationen. Under opsætningen skal du beslutte, om du vil have en Startmenu-mappe og et skrivebordsikon. Derefter starter AntiSnooper automatisk.

DT01_antisnooper01

Del denne