Home » Kamera » Bevægelsesstyret kompaktkamera fra Samsung
Bevægelsesstyret kompaktkamera fra Samsung

Bevægelsesstyret kompaktkamera fra Samsung

Share

Samsungs nyeste Smart Camera understøtter ikke blot WiFi og har en 180 graders vipbar skærm. Nu kan fotografen også tage et par skridt tilbage og tage billeder af sig selv ved at vinke til kameraet

Samsungs nye Smart Camera MV900F er det første kompaktkamera nogensinde, som er udstyret med bevægelsesstyring – præcis som Samsungs seneste tv-modeller. Ved selvportrætter eller gruppebilleder kan fotografen tage et par skridt tilbage og ved hjælp af hånden styre zoom og udløser. Bevæg armen i urets retning i en cirkel for at zoome ind og mod uret for at zoome ud. Bevæg derefter hånden op og ned to gange for at tage et billede.

Del billeder trådløst

Med indbygget understøttelse af WiFi kan MV900F forbindes direkte til andre enheder og sociale netværk. Og med en dedikeret knap på kameraet har det aldrig været nemmere at dele sommerminderne med vennerne. Takket være WiFi-funktionen kan du også gemme billeder på et sikkert sted i en Cloud-tjeneste eller mobiltelefon helt uden ledninger.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G [TEST]: Suveræn tablet til billigere penge

Læs også: Første systemkameraer med WiFi

Fleksibel skærm

Skærme har længe været Samsungs kendetegn. MV900F er udstyret med noget så usædvanligt som en amoled-skærm, der kan vippes 180 grader. Dermed kan man tage landskabsbilleder, flotte portrætter eller optage i fuld hd uanset vinkel. En anden fordel ved den drejelige skærm er, at den kan vippes op så det bliver lettere at vise billeder og film for flere mennesker.

Billeder uden støj

Sammenlignet med sine forgængere har MV900F en bedre sensor (BSI CMOS) og en betydeligt mere lysstærk optik. Sammen med Samsungs egen teknologi MFNS (Multi Frame Noise System) skabes skarpe, støjfrie billeder med en høj detaljerigdom. MV900F har tilmed en særskilt indstilling for fotografering i svagt lys eller tusmørke, hvor kameraet tager tre billeder i træk, som automatisk sammensættes til ét skarpt billede.

Se også:  Samsung Jet 75 [TEST]: Samsung erklærer krig mod støvet

Læs også: Skarpe skud og trådløs forbindelse

MV900F skyder billeder med 16,3 megapixels, har f2.5/25 mm objektiv , 5 x optisk zoom, og ISO på 100~3200. Kameraet fås i hvid, sort, rød og pink og kommer i butikkerne til september til en vejledende udsalgspris på 2.700 kroner.


TAGS
bevægelsesstyring
Kompakt
Samsung
wifi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S