Home » Transport » Betal direkte fra bilen med dit fingeraftryk
Betal direkte fra bilen med dit fingeraftryk

Betal direkte fra bilen med dit fingeraftryk

Share

Takket være Visas ’Delegated Authentication’-teknologi, kan bilen nu være et såkaldt biometrisk betalingssystem i sig selv

Fra foråret 2022 og frem kan Mercedes-Benz-kunder i Storbritannien og Tyskland, og snart også andre lande, gennemføre betalinger ved hjælp af en fingeraftrykscensor i bilen. Dermed kan køb gennemføres direkte gennem bilens hovedenhed eller MBUX. Løsningen forventes at være tilgængelig i andre markeder på et senere tidspunkt.

Handler der sker direkte fra bilen er blevet en integreret del af den luksuriøse kunde-oplevelse. For eksempel gør Daimler Mobilitys globale betalingsplatform, kaldet Mercedes Pay, det muligt for kunder at købe varer og ydelser direkte i deres bil, herunder ved tankning og parkering.

Digitale handler i bilen

Mercedes Pay er en del af Daimlers mobilitets- og digitaliseringsstrategi, og en del af virksomheden Daimler Mobility. Daimler bliver det første bilfirma i verden til at inkorporere Visas ’Cloud Token’ system i dens køretøjer. Visas ’Cloud Token’ system er en sky-baseret sikkerhedsteknologi som tillader mere fleksibilitet på tværs af enheder, da Visas ’Cloud Token’ beskytter og fjerner følsomme betalingsoplysninger ved at konvertere data og lagre det sikkert.

Se også:  Nu kommer Renault med elektrisk Mégane

De gør det også muligt at parre flere enheder i og ude af bilen, som derefter kan integreres med forbrugerens bankoplysninger. Det forbedrer den overordnede betalingsoplevelse betydeligt, da kunder nu ikke længere behøver at indtaste lange kortnumre for at gennemføre et køb eller at skifte mellem enheder for at godkende betalinger. Løsningen vil blive brugt til at iværksætte to-faktor-godkendelse.

Udvider mulighederne

Alene indenfor de næste to år er antallet af biler anset til at stige til mere end 352 millioner på verdensplan , og det totale antal af betalinger i biler er fastlagt til at nå omkring 86 milliarder dollars ved 2025.

Mobilitets-trends som elektriske biler, bil-deling, selvkørende biler og forbundne biler øger efterspørgslen for innovative betalingsmuligheder inden i selve bilen. Når du køber bilrelaterede ydelser i dag, kræver mange, at køreren bruger en separat enhed for at logge på en app eller et website. Daimler og Visas ambition er at give brugerne en problemfri betalingsoplevelse gennem deres bil samtidig med at udvide valgene og kvaliteten af de tilgængelige muligheder.

Se også:  Disse 10 tendenser vil præge fremtidens opladning for elbiler


TAGS
elbil
mobilbetaling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S