Home » Transport » Betal parkering direkte i bilens display: Ny Easypark-app til Apple CarPlay
Betal parkering direkte i bilens display: Ny Easypark-app til Apple CarPlay

Betal parkering direkte i bilens display: Ny Easypark-app til Apple CarPlay

Share

EasyPark er den første parkerings-app i Europa, som man kan bruge med Apple CarPlay. Nu kan man betale for parkering og elbilopladning direkte fra bilens display

80% af alle nye biler har Apple CarPlay, så mange kan allerede nu bruge løsningen og betale for parkering af bilen via EasyPark – uden at røre telefonen.

CarPlay bringer Apples enorme univers af apps direkte ind i bilen på en nem og smart måde, og CarPlay får nu sin første parkeringsapp til parkering både på gaden og i p-huse, og det er parkeringsappen EasyPark.

Telefonen skal være forbundet til bilen, men så kan man også bruge de fleste af funktionerne i EasyPark via Apple CarPlay, som skift mellem privat betaling og erhvervsparkering, gadeparkering og kameraparkering, samt betaling for opladning af elbil.

Åbner for innovation

– Vi ser et stort potentiale i at komme på endnu en Apple-platform, som netop har åbnet op for parkerings-apps. EasyPark har været i front inden for app-udvikling til iOS i årevis, og dette er en naturlig udvikling for os. Potentialet ved at køre appen fra bilens display er enormt og vil sandsynligvis medføre yderligere innovation i fremtiden. Jeg tror på, at vores brugere også vil sætte stor pris på at kunne bruge appen på det store display i deres bil, siger Johan Birgersson, CEO, EasyPark Group.

Se også:  Nu kan du lægge kørekortet på mobilen: Sådan bruger du den nye app

App’en er den første af sin art og er en i helt ny kategori for mere seriøse apps til CarPlay, som hidtil mest har været kendt for underholdning og musik samt navigation.

Over hele Europa

EasyPark i Apple CarPlay betyder, at man nu kan betale for parkering og elbilopladning i hele Europa med den samme løsning. EasyPark er den førende parkerings-app i Europa og dækker mere end 2200 byer i 20 lande.

– Du kan køre fra det nordlige Skandinavien til det sydlige Italien og Spanien og bruge EasyPark i Apple CarPlay hele vejen. Det er helt unikt, siger Johan Birgersson.

Parkeringsdata til fremtidens smart cities

Fremadrettet ser EasyPark også et stort potentiale i yderligere digitalisering af bilen, parkering og trafik generelt. At tage en analog ting som en bil og gøre den digital og tilsluttet, åbner en række muligheder på baggrund af EasyParks eksisterende services.

Se også:  Fords biler advarer om indbrud på din smartphone

– Et eksempel på digitalisering er, hvordan vi giver kommuner og parkeringsoperatører mulighed for at få adgang til vores “Parking Dashboard”, der samler og visualiserer parkeringsdata, hvilket muliggør datadrevne beslutninger og dermed hjælper med at skabe smartere byer, konkluderer Birgersson.


TAGS
Bil
EasyPark
parkering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S