Betal i supermarkedet med et enkelt svip

Betal i supermarkedet med et enkelt svip

Share

I nær fremtid kan du betale for dagligvarer ved blot at holde mobiltelefonen hen til betalingsterminalen og swippe en enkelt gang. Det er perspektivet i et samarbejde mellem Swipp og Verifone, som lige nu afprøves i Lidl.

Swipp og Verifone kan nu vise en ny slags mobilbetaling i samarbejde med dagligvarekæden Lidl. Mobilbetalingen kræver blot en ny chip i terminalerne, så det bliver både nemt og billigt for butikkerne at tilbyde kunderne at swippe ved kassen.

 Lidl tester nemlig en ny form for mobilbetaling i to af sine butikker i et beskyttet setup, som kun særlige testpersoner kan bruge.

“Vi ser dette som en game-changer for mobilbetaling, for nu kan det ikke blive nemmere for butikker og handlende at indføre betaling fra mobiltelefonen. Indtil nu har butikkerne været nødt til at gå en omvej for at give danskerne mulighed for at betale fra telefonen. Ekstra hardware i kasselinjen og ændringer i butikkens it-system har været nogle af forhindringerne, som vi nu kan eliminere. Med denne løsning behøver butikkerne blot sætte en ny chip i deres eksisterende betalingsterminaler, så er de klar til mobilbetaling”, siger Peter Bredgaard, kommerciel chef hos Swipp.

Se også:  Apple Pay kommer til Danmark i år

Lidl er godt på vej

Del denne