Home » Bilen » Betal din parkering i bilen
Betal din parkering i bilen

Betal din parkering i bilen

Share

En ny mobilaktiveret løsning gør det muligt at betale for parkering uden man behøver at forlade bilen

I disse dage introduceres fremtidens intelligente billøsninger på Mobile World-kongressen i Spanien. På konference præsenterer bilproducenten SEAT de nyeste bud på mobilaktiverede løsninger, som skal bidrage til at skabe sikre forbindelser og en sømløs brugeroplevelse i fremtidens bil. Løsningerne er sket i et strategisk samarbejde mellem SEAT, Sap Vehicles Network og EasyPark. De mobilaktiverede løsninger inkluderer autorisering af en digital nøgle samt betaling for parkering – uden man som billist behøver forlade bilen.

Teknologien, som EasyPark har bidraget med, gør det muligt at finde frem til parkeringspladser fra bilens integrerede Car App User Interface. Selve parkeringstiden starter automatisk når man parkerer – og slutter i samme øjeblik, bilen forlader p-pladsen. Bilisten betaler således kun for den reelle parkeringstid, og skal hverken have mønter, kreditkort, p-kort eller betalings-app’en op af lommen.

Se også:  Gratis parkering for elbiler i København fra næste år

I november annoncerede EasyPark et strategisk samarbejde med SAP Vehicles Network, som gav EasyPark adgang til nye salgskanaler som fx bilindustrien og tredjeparts app-udbydere. Det er dette samarbejde, som nu udmønter sig i den integrerede parkeringsløsning i SEAT.

”Med millioner af kunder er mobilparkering blevet en uundværlig service, hvor man bekvemt kan betale for parkering via sin mobiltelefon. Samarbejdet med SAP Vehicles Network giver EasyPark adgang til nye salgskanaler som fx bilindustrien og tredjeparts app-udbydere, som nu nemt kan integrere mobilparkering som en del af den mobile oplevelse,” siger Lasse Barsholm, direktør hos EasyPark.

EasyPark er med sin tilstedeværelse i otte lande og over 400 byer førende inden for mobilparkering i Europa. I Danmark dækker EasyPark 98 procent af alle udendørs betalingspladser, og allerede i dag er EasyParks mobile betalingsløsning integreret i en række partnerskabsløsninger, herunder Volvo Sensus Connect, samt i delebilstjenesten og DriveNow.

Se også:  Nyt Ford-system vil forudse og forebygge trafikulykker

TAGS
Bil
EasyPark
parkering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S