Betal din parkering i bilen

Betal din parkering i bilen

Share

En ny mobilaktiveret løsning gør det muligt at betale for parkering uden man behøver at forlade bilen

I disse dage introduceres fremtidens intelligente billøsninger på Mobile World-kongressen i Spanien. På konference præsenterer bilproducenten SEAT de nyeste bud på mobilaktiverede løsninger, som skal bidrage til at skabe sikre forbindelser og en sømløs brugeroplevelse i fremtidens bil. Løsningerne er sket i et strategisk samarbejde mellem SEAT, Sap Vehicles Network og EasyPark. De mobilaktiverede løsninger inkluderer autorisering af en digital nøgle samt betaling for parkering – uden man som billist behøver forlade bilen.

Teknologien, som EasyPark har bidraget med, gør det muligt at finde frem til parkeringspladser fra bilens integrerede Car App User Interface. Selve parkeringstiden starter automatisk når man parkerer – og slutter i samme øjeblik, bilen forlader p-pladsen. Bilisten betaler således kun for den reelle parkeringstid, og skal hverken have mønter, kreditkort, p-kort eller betalings-app’en op af lommen.

Se også:  Nyt elektromagnetisk våben standser farlige bilister på afstand

I november annoncerede EasyPark et strategisk samarbejde med SAP Vehicles Network, som gav EasyPark adgang til nye salgskanaler som fx bilindustrien og tredjeparts app-udbydere. Det er dette samarbejde, som nu udmønter sig i den integrerede parkeringsløsning i SEAT.

Del denne