Home » Transport » BESV CT 1.3 [TEST]: Pålidelig elcykel til de lange ture
BESV CT 1.3 [TEST]: Pålidelig elcykel til de lange ture

BESV CT 1.3 [TEST]: Pålidelig elcykel til de lange ture

Share

BESV CT 1.3 er en velbygget og komfortabel elcykel, der er udstyret med et stort batteri, som sikrer, at du altid når frem til destinationen uden sved på panden

En cykel med elmotor er en velsignelse, når du skal køre distancer så lange, at du måske ellers havde valgt bilen. Man bliver ikke træt på samme måde, som når man cykler på en almindelig cykel.

Selv efter utallige kilometer i bakket terræn kan man holde energien oppe – under forudsætning af, at batteriet holder strøm, og cykelmekanikken ikke svigter. Begge dele føler man sig tryg ved, når man ruller af sted på BESV CT 1.3.

Cyklen er bundsolidt bygget. Det bastante aluminiumsstel sikrer en stabil køreoplevelse og gør, at cyklen kan bruges i enhver situation, uden at du skal bekymre dig for dens ve og vel.

Til gengæld er den tung. Det er ikke nemt at slæbe den op og ned ad trapper, hvis du eksempelvis vil have den ind i en lejlighed eller med i toget.

Se også:  Segway klar med elektriske knallerter og scootere til stærke priser
Indvendige kvalitetsgear

Den effektive affjedring i forgaflen betyder, at der skal mere end et par småbump til at slå dig ud af kurs, og takket være gode hydrauliske skivebremser og fem indvendige kvalitetsgear er grundlaget for en sikker og problemfri køretur helt på plads.

Avanceret gearsensor-teknologi gør, at man kan skifte gear, mens man drejer på pedalerne. Til gengæld virker det lidt imod vores intuition, at man skal dreje fremad for at komme op i gear, men det er noget, man hurtigt vænner sig til.

Der er indbyggede lygter fra Hermann, som lyser effektivt op, og dertil kommer bagagebærer med MIK-beslag, som gør det nemt at montere barnesæde, bagagetaske m.m. Sadlen er en behagelig blød model, og cyklen har samtidig lav indstigning, så man slipper for at dreje benene af led, når man skal stige op på på den.

Se også:  Avanceret elcykel lanceres i Danmark
Effektiv elmotor

Uden elmotoren aktiveret er det en halvtung bandit at træde; til gengæld er motoren effektiv. Cyklen får sine elmuskler fra en Shimano E6100 centermotor. Med 60 Nm er der godt spark i den, og samtidig er den ganske fintfølende, så du får naturlig respons på din pedaltrampen.

Der er tre assistanceniveauer, som vælges via det aftagelige display på styret – det samme som sidder på utallige andre elcykler med Shimano-motor.

Rul mageligt på langtur

Kort sagt er det en pålidelig, stabil og behagelig cykel at køre på. En, man kan holde ud at trille på mange timer i træk. Det er måske ikke den sjoveste cykel, der kan opdrives. Tyngden gør, at den er bedst, når den triller af sted over en jævn cykelsti, og i hele dens konstruktion lægger den op til, at man bevæger sig stabilt og sikkert afsted.

TAGS
BESV
bæredygtig
elcykel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S