Home » Internet » Beskyt dig selv på Facebook
Beskyt dig selv på Facebook

Beskyt dig selv på Facebook

Share

Vil du være sikker på at dine personlige oplysninger ikke misbruges af Facebook og lignende tjenester, er her et par nyttige hjemmesider, der hjælper med at beskytte dig

De fleste bruger nok en eller flere af de populære online-tjenester, som Facebook, Gmail, Google Docs, Flickr, Hotmail eller WordPress.

Rammes du af en pludselig nervøsitet over at risikere at miste dine data – eller af angst for at ejerne bag tjenesterne udnytter al den viden, de har opsnappet om dig undervejs – kan det blive nødvendigt at tage en backup af alle online-profilerne, helt slette dem en gang for alle eller begge dele i nævnte rækkefølge.

Til at klare backup’en er Backupify et rigtig godt bud. Først skal du oprette en konto for derefter at give Backupify tilladelse til at suge data ud fra de tjenester, du vil bevare.

[pt id=’2009877′ size=’large’ link=’file’]

 

Backup af en af de tjenester op til maksimalt 2 GB lagerplads er gratis, mens backup af flere tjenester med et større lager koster mellem 250 og 400 kr. årligt.

Se også:  Sådan spotter du de falske Facebook-profiler

Slet dig selv

Jo mere du som netsurfer er rykket online, jo flere oplysninger har store mediegiganter, som Google, Yahoo og Microsoft, samtidig indsamlet om dig.

Forestil dig, at din tv-skærm kunne indsamle oplysninger om, hvad du ledte efter af oplysninger, alle dine foretrukne programmer og endda kunne se, hvad du kiggede på hvornår for derefter at målrette reklamer til dig.

Sådan er det i praksis på nettet, hvor du måske oven i købet også har lagt billeder, video og skrevet personlige beskeder til dine nærmeste, der fortæller endnu mere om dig og i princippet er i farezonen for at slippe ud og blive misbrugt.

[pt id=’2009878′ size=’large’ link=’file’]

 

Hvis det dystopiske scenarie afskrækker dig en anelse kommer Delete Your Account som sendt fra et lysere univers, for her finder du en omfattende oversigt over, hvordan du reelt sletter dine profiler fra nettets mest udbredte tjenester som de allerede nævnte – inklusive LinkedIn, iTunes, Myspace og eBay.

Se også:  Nu kan du slette alt hvad Facebook ved om din færden på nettet

Men det kræver jo altså lige, at du kan undvære alle de herligheder, som disse online-universer også giver.

» www.backupify.com
» www.deleteyouraccount.com


TAGS
acount
backup
Backupify
delete
Facebook
flickr
Gmail
Google Docs
hotmail
online storage
wordpress

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S