Home » Betalingssoftware » Beskyt dit hjem
Beskyt dit hjem

Beskyt dit hjem

Share

Det er rart at vide sig sikker på, at hjemmet er sikret. Og det er præcis det, du kan med tjenesten GotoCamera og et webkamera

Værdien af de ting, vi har i vores hjem, er voksende. Mange hjem har flere computere, tv, en spilkonsol, smartphones osv. Heldigvis kan du sikre dit hjem med et webkamera og en internet-forbundet computer. Med det gratis program GotoCamera kan du tjekke dit webkamera uden at sidde foran din computer.

Programmet er stadig på beta-stadiet, hvilket betyder, at det ikke er perfekt, men når man tager i betragtning, at det er gratis, gør GotoCamera et fortræffeligt stykke arbejde.

Læs også:
Afslør tyven med din computer

Du kan også sætte det til at overvåge en sovende baby eller holde øje med, hvordan parke-ringsmulighederne er på vejen derhjemme.
Her ser du, hvordan du bruger GotoCamera-tjenesten, når du har et webkamera.

[pt id=’2020546′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Klik på billedet for at forstørre.”‘]

Klik på billedet for at forstørre.

1 Registrering på hjemmesiden

Slut dit webkamera til og gå ind på hjemmesiden www.gotocamera.com, hvor du registrerer dig. GotoCamera vil automatisk sende billeder fra dit webcam, når det har registreret bevægelser. Du kan vælge om billederne modtages via e-mail eller på SMS. Sæt flueben i boksen for godkendelse af licensaftalen og klik på Next.

[pt id=’2020547′ size=’large’ link=’file’]

 

2 Hent programmet

På næste side vil GotoCamera bekræfte oprettelsen af din konto. Der er ingen grund til at tjekke din e-mail, for kontoen aktiveres med det samme.

Herefter skal du downloade et stykke software, så dit webkamera kan arbejde sammen med GotoCamera. Tryk på ”Click here” for at hente programmet og køre det.

[pt id=’2020547′ size=’large’ link=’file’]

 

3 Sæt GotoCamera op

Når programmet er downloadet, skal du finde filen og dobbeltkklikke på den for at starte installationen. Følg de enkle trin.

Se også:  Guide: Genopret din pc fra den store katastrofe

Når programmet er installeret, bør det starte automatisk. Klik på Start og indtast din e-mailadresse og password, som du brugte ved registreringen. Klik derefter på Verify for at gå videre.

Læs også: Hold øje med hjemmet over nettet

[pt id=’2020548′ size=’large’ link=’file’]

 

4 Find dit webkamera

Når din e-mail er blevet godkendt, vil du blive bedt om at vælge det webkamera, du vil bruge.

Har du endnu ikke forbundet dit kamera, så gør det nu og vælg det fra listen. Er kameraet sat korrekt op, vil det vise videooptagelser i det lille vindue. Tryk på Next og vælg herefter hvilken opløsning dit kamera skal køre med.

[pt id=’2020549′ size=’large’ link=’file’]

 

5 Bevægelsessensor

Nu klikker du på sikkerheds-ikonet. Vælg ”Enable motion detection” > Avanced. Under ”Show motion overlay” er bevægelser vist med grøn og rød.

Prøv dig frem med skydeknap-perne for at indstille følsomheden i Sensitivity Control og fravælg ”Show Motion overlay”.

[pt id=’2020550′ size=’large’ link=’file’]

 

6 Opsætning af videostreaming

Klik nu på Streaming-fanen. Der skal være flueben ved ”Enable Video Streaming”. Juster Video Encoding for rette kvalitet. Du kan klikke på ”Start Preview” for at se det foreløbige resultat.

Det er nu tid til at logge på, så du kan få adgang til dine webkameraer.

[pt id=’2020551′ size=’large’ link=’file’]

 

7 Så skal du have fjernadgang

Når din software er sat op, kan du se videoer og billeder fra hvor som helst. Det er en god ide at teste det på din computer først.

Over navnet på dit webkamera kan du se forskellige ikoner, som du skal trykke på for at optage billeder og video med kameraet.

[pt id=’2020552′ size=’large’ link=’file’]

 

8 Find arkiverne

Resultaterne fra webkameraet bliver vist i video-området lige ovenover. Vær opmærksom på, at der kan være en lille forsinkelse, før bevægelsen er registreret.

Se også:  Efter ferien: Få samlet alle oplevelserne

Alt hvad webkameraet optager, bliver gemt i arkivet i det tilfælde, at du senere får brug for dem. Du finder arkiverne på din hjemmecomputer ved at åbne programmet og klikke på tandhjulsikonet. Gå til fanen Advanced og gennemse ”Folder for Local Storage”.

[pt id=’2020553′ size=’large’ link=’file’]

 

9 Indstil automatisk optagelse

Du kan indstille GotoCamera til at optage videoklip på bestemte tidspunkter. Åbn programmet og klik på ikonet ”Setup camera”.

Vælg fanen Motion Detection og klik på Advanced. Her kan du mere nøjagtigt angive, hvornår du vil optage, hvor længe og på hvilke af ugens dage. Smart, hvis du er på arbejde eller ferie.

[pt id=’2020554′ size=’large’ link=’file’]

 

10 Klar til optagelse

Godt gået. Når du har fulgt disse simple trin, har du for prisen på et webkamera fået et komplet tv-overvågningssystem, også kaldet CCTV.

Vi har vist dig den basale del af GotoCamera, men der er langt flere avancerede features. Giv dig selv tid til at gå på opdagelse i programmet, og du vil opdage, hvor alsidigt det er.

[pt id=’2020555′ size=’large’ link=’file’]

 

CCTV

Bogstaverne står for Closed Circuit TV (lukket tv- kredsløb), som over hele verden bruges til at beskytte firma-bygninger og veje. Kredsløbet er lukket, fordi det kun har en udgang.

Bevægelsessensor

Software eller hardware, som registrerer bevægelser og på den baggrund udløser en alarm. Sættes op, så bevægelser i baggrunden ikke udløser alarmen.

Webkamera

Et digitalt kamera specielt designet til at optage film og billeder over internettet. Koster mindre end traditionelle webkameraer, og kvaliteten er ringere. Men det er perfekt til overvågning.


TAGS
Guide
Tips og trick
webkamera
Windows 7
Windows Vista
windows XP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S