Beskyt dit dyrebar grej på ferieturen

Beskyt dit dyrebar grej på ferieturen

Share

Din mobiltelefon, computer eller tablet lever udsat på ferieturen. Støv, stød og vandstænk er en del af strabadserne – så effektiv beskyttelse (i ordentligt design) er uomgængeligt

Mobilen med på cyklen

Udsæt ikke dig selv for fare, når du på din cykel balancerer gennem trafikken med en mobil-telefon i den ene hånd og styret i den anden. Denne cykelholder fastgør din smartphone lige foran dine øjne på styret. Fast-gørelsen sker med velcrobånd. Se og betjen skærmen gennem pvc-plasten. Kan bruges til smartphones med en skærmstørrelse på maksimalt 4,8”.
Roshweel Smartphone Cykeltaske er set til 129 kr.

Sikkerhed med stil

Hvis du prioriterer sikkerhed med stil, så kig her. Denne lækre computertaske fra Dbramante er i slidstærkt, vandafvisende stof. Indeni beskyttes din computer (max 16”) i et foret computerrum, og der er også rum til din tablet eller smartphone. Der medfølger aftagelig skulderstrop.
Dbramante1928 GO Helsingborg er set til 899 kr.

Se også:  Streetz Power Bank PB-1080 [TEST]: Billig powerbank med stor kapacitet
Luksus til tabletten

Hvis intet er godt nok, er dette cover kandidat til at beskytte din iPad. Designet er italiensk og maskulint, og det olierede (økologisk!), sorte læder ser eksklusivt ud. Coveret lukkes og åbnes med en lynlås, der går hele vejen rundt, og indeni er der gjort plads til pen, noter og kort.
Tony Perrotti iPad Cover er set til 1499 kr.

Del denne