Home » Gaming & Konsoller » Beskyt dine gadgets og spar penge
Beskyt dine gadgets og spar penge

Beskyt dine gadgets og spar penge

Share

Vi elsker vores smartphones, tablets og bærbare computere. Du kan selv gøre meget for at passe på dem

Flækket skærm, knas i høretelefonstikket eller en stendød mobil? Smartphones, tablets og bærbare er en fast del af hverdagen, men deres popularitet gør dem også mere udsatte for tab, vand og slag. Hvert år sendes alene 600.000 mobiler på værksted – og det koster os millioner af kroner.

Blandt klassikerne er at tabe sin tablet på gulvet eller glemme sin smartphone i vasketøjet. Det sidste kan der næppe gøres så meget ved andet end lidt omtanke, men i de fleste tilfælde kan du tage sagen i egen hånd og spare dig selv for ærgrelsen, den (måske) ugelange reparationstid – og en sur regning. Løsningen er kort og godt at beskytte dit udstyr.

Se også:  Apple har skabt sin absolut dyreste mobil nogensinde

Skal du have din bærbare eller tablet med, er en taske den rette løsning. En taske giver beskyttelse, specielt hvis den har et ophæng til din enhed. Tas-
ker giver også et overblik over opladere, ledninger m.m. Skal du bare have enheden under armen er forede lommer – også kaldet sleeves – det helt rigtige.

Til tablets og smartphones findes der etuier, som dækker bagsiden, eller du kan investere i et ekstra lag hud – de såkaldte skins – som klistres forsigtigt på glasfronten. Luftbobler og eventuelle folder kan glattes ud ved hjælp af et kreditkort.

400 millioner kroner. Så voldsomt mange penge har vi danskere betalt for mobilreparationer.

Se også:  iPhone XS Max [TEST]: Afsindig lækker, men alt for dyr

Ifølge en undersøgelse fra teleselskabet Telenor har en million danskere smadret skærmen på deres smartphone, mens 31 procent efter et tab eller et slag kan se en flænge eller anden skade. En reparation koster typisk mellem 400 til 1800 kroner. Telecare, som står for langt de fleste reparationer herhjemme, har 600.000 mobiler til service om året.

Coveret dækker kanten af en iPhone, så både kanter og sider undgår slid, slag og mærker efter en tur på gulvet. Unit iPhone Cover lægger sig diskret om telefonen uden at genere den daglige brug.

[pt id=’2032086′ size=’large’ link=’file’]

 

Den bløde, forede lomme indkapsler din bærbare og beskytter den med et tykt lag neoprene mod alskens uheldigheder. Med et sleeve er det nemt at have den bærbare med overalt – og i hvilken som helst taske. Belkins sleeve fås til bærbare i flere størrelser.

[pt id=’2032087′ size=’large’ link=’file’]

 

Små notebooks, Ultrabooks eller en tablet som iPad Air skal også beskyttes. Denne lille, forede lomme er skabt til enheder på 11”. Trunks mini-sleeve beskytter mod slag og fugt, og den fås i flere forskellige farver.

[pt id=’2032088′ size=’large’ link=’file’]

 

Skal kontoret være mobilt, kræver det lidt mere specielt udstyr. For eksempel en rygsæk med lommer og ekstra rum til alt fra opladere til ledninger. Rygsækken fra Targus er designet til at kunne rumme en bærbar computer på 16”.

[pt id=’2032089′ size=’large’ link=’file’]

 

Et stilfuldt og slidstærkt cover, som giver beskyttelsen et personligt præg. Lædertasken fra D. Bramante beskytter mod stød og ridser, mens lynlåsen er designet til at blive brugt igen og igen. Lædertasken kan rumme bærbare op til 14”.

[pt id=’2032090′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Belkin
Cover
d. bramante
gadgets
iPhone
targus
trunk

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S