Beskyt din Mac

Beskyt din Mac

Share

Sikkerhedsfirmaet ESET har lanceret en ny sikkerhedsløsning, så virksomheder nu også kan sikre Mac-platforme i deres netværk. Snart følger en løsning til private Mac-brugere

ESET NOD32 Antivirus Business Edition 4 for Mac er ifølge sikkerhedsekspert Anders Nilsson fra Eurosecure den mest avancerede sikkerhedsløsning til Mac-computere på markedet.

»Med denne nye løsning har ESET udviklet den mest avancerede beskyttelse til alle virksomheders netværk, uanset om det er pc- eller Mac-baseret,« forklarer Anders Nilsson, sikkerhedsekspert hos Eurosecure, der forhandler ESET’s produkter i Danmark.

Beta-versionen af ESET NOD32 Antivirus 4 for Mac blev frigivet i december 2009, og siden har flere end 135.000 brugere downloadet installationspakken.

Se også:  Guide: Sådan sikrer du dit netværk med IPFire

Ifølge Anders Nilsson har ESET med den nye løsning udviklet et ekstra lag af sikkerhed, så Apples operativsystem OS X kan være en del af heterogene netværk, der opfylder højeste sikkerhedskrav.

»ESET NOD32 Antivirus Business Edition 4 renser og fjerner automatisk enhver skadelig kode, herunder koder udviklet til Windows, hvilket forhindrer Mac-stationerne i at sprede malware i netværket. Derudover giver den nye løsning it-administratorerne mulighed for nemt at overvåge alle stationer på netværket fra en enkelt konsol, uanset operativsystem,« forklarer Anders Nilsson.

ESET NOD32 Antivirus Business Edition 4 for Mac er tilgængelig på engelsk på http://www.eset.dk/produkter/eset-nod32-antivirus-business-edition-for-mac-os-x/, og den kommer på dansk i løbet af de kommende måneder. Private brugere har mulighed for at købe en hjemmeversion.

Se også:  Gratis antivirus fra Kaspersky
Del denne