Be quiet! Dark Rock Pro 3 [TEST]: Stor og kostbar køler

Be quiet! Dark Rock Pro 3 [TEST]: Stor og kostbar køler

Share

Be quiet! Dark Rock Pro 3 en stor og kostbar luft-køler med imponerende ydelse. Den brillerer også med sin formgivning: Gennemført sort finish med børstet aluminium på køleren og ventilatorsektionen. Det ser forrygende ud.

Den er også lidt mindre end Noctua, men med dimensioner på 150 x 137 x 163 mm er den stadig temmelig kolossal. Kølekraften er glimrende: Dette er testens næstmest effektive køler, kun overgået af Noctua. Den er også tæt på at være den mest tyste, idet den blot når 33,9 dB under belastning.

Hvad er så problemet med Be quit Dark Rock Pro 3?

Det er installationen. Den tilhører den mere almindelige type, hvor man skal anbringe den øverste kølersektion på basispladen med fire punkter i stedet for to, og man skal bruge sekskantede møtrikker for at opnå denne montering.

Se også:  Be Quiet! Silent Loop 120 [TEST]: Stærk væskekøler til høj pris

Det betyder, at man skal rode rundt med den diminutive skruenøgle, der følger med køleren. I sammenligning kræver de fleste af BeQuiet!’s konkurrenter kun en lang skruetrækker.

Hvis du virkelig kan lide denne kølers udformning, kan Dark Rock Pro 3 måske være alt besværet værd, for den yder fortræffeligt, men vi ville til hver en tid foretrække Phanteks eller Noctua i stedet.

Nøgletal

Bequit-Dark-Rock-Pro3-2

Omgivende temperatur: 23.2°

Temperatur ubelastet: 24°

Kerne (gennemsnit): 22°

Temperatur belastet: 56°

 

Se også:  Corsair H60i V2 [TEST]: God køler til en rimelig pris

Be quiet! Dark Rock Pro 3
3.5
Del denne