Home » TV » B&O lancerer kolossalt 8K-tv til over 350.000 kroner
B&O lancerer kolossalt 8K-tv til over 350.000 kroner

B&O lancerer kolossalt 8K-tv til over 350.000 kroner

Share

Beovision Harmony 88″ er verdens første 8K OLED-tv og leverer ifølge den danske producent en uovertruffen kombination af fænomenal lyd, state of the art-design og storslået billedkvalitet

Som ved den tidligere udgave af Beovision Harmony i 65″ og 77″ er skærmen delvist dækket af de to højtalerenheder, når tv’et er slukket eller blot afspiller musik. Når Beovision Harmony bliver tændt, folder de to vinger sig ud på nærmest kunstnerisk facon.

Tv’et byder på verdens første 8K OLED-skærm, og den største skærm nogensinde fra LG Electronics. Det er udstyret med den nye Alpha 9 Gen 3 AI-processor, der forbedrer billedkvaliteten gennem AI-teknologi og opgraderet processorkraft.

Se også:  Her er Philips nye top-tv - B&W-højttalere, multirums-lyd og kunstig intelligens

Ud over det forudinstallerede tre-kanals lydsystem og indbygget dual subwoofer er tv’et kompatibelt med B&O’s højtalere for 7.1 surround sound.

To designmuligheder

Ud over de nuværende fronter i enten tekstil/aluminium eller egetræ/aluminium byder Beovision Harmony 88″ på to helt nye kombinationer; varm messignfarvet aluminum med røget egetræ og bronzefarvet aluminium med valnød.

De nye design matcher med både Beolab 50 og Beolab 90, hvilket giver mulighed for at skabe det ultimative B&O-setup, med en pris op mod en million kroner.

Som noget helt nyt er det muligt at customize Beovision Harmony, Beolab 50 og Beolab 90 for en helt personlig og unik designoplevelse i hjemmet.

Se også:  Vind en lækker computertaske fra Leitz
Fjernbetjening følger med

Beovision Harmony 88″, inklusiv LG 8K 88-inch OLED ZX-tv optimeret til Bang & Olufsen, er tilgængelig i to udgaver. Beovision Harmony med front i tekstil har en vejlende udsalgspris på 352.000 kroner og versionen med front i eg har en vejledende udsalgspris på 360.000 kroner.

Den skyhøje pris inkluderer trods alt en Beoremote One, formet ud fra ét stykke presset aluminium, samt et Sound Center og gulvstativ.

Beovision Harmony 88″ er tilgængelig i Bang & Olufsens butikker fra slutingnen af juni.


TAGS
8K
Bang & Olufsen
BeoVision
OLED-tv
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S