Home » TV » B&O lancerer 4K-tv med Android
B&O lancerer 4K-tv med Android

B&O lancerer 4K-tv med Android

Share

BeoVision 14 har knivskarpt billede i 4K og smart-tv baseret på Android. Det nye tv byder desuden på gode højttalere samt trådløs multirums-forbindelse

BeoVision 14 fås med en 40″ eller 55″ LED-baseret LCD-skærm med antirefleksbehandlet frontglas, som reducerer forstyrrende refleksioner med mere end 98 procent.

TV’et skal desuden rumme sofistikeret teknologi, der sikrer perfekt billede og lyd, uanset om man ser film, hører musik eller spiller. Hvad den teknologi så består i, melder historien intet om.   

Det er designet, der er i fokus, når vi har at gøre med B&O. Det nye tv er en hyldest til Bang & Olufsens ikoniske designtradition og håndværk. De diskrete frontlameller i egetræ giver en varm, organisk kontrast til det kølige, mørke glaspanel og den firkantede aluminiumsramme, der sikrer en præcis indramning af lyd og billede. Under de ultratynde lameller, gemmer sig specialfremstillede trevejshøjttalere, fremstillet af egetræ og resultatet af præcisionsarbejde, der udnytter materialet optimalt. Den træbeklædte højttalerfronts udformning er baseret på akustiske erfaringer fra den ikoniske BeoLab 18 højttaler, der har tilsvarende egetræslameller.

Se også:  Nu er Android Auto officielt lanceret i Danmark

Baseret på Android

BeoVision 14 er baseret på Android TV, der sikrer hurtig og nem adgang til masser af webbaseret indhold og spændende apps inden for underholdning, nyheder og spil.

Den integrerede Google Cast-teknologi gør det muligt at streame film, fotos og musik direkte fra en mobiltelefon eller tablet ved ét tryk på en knap. BeoVision 14 kan også håndtere nye formater som f.eks. HEVC, der gør det muligt at streame 4K-indhold direkte fra onlinekilder.

Multirum med et touch

BeoVision 14 kan integreres let og problemfrit med alle de andre BeoLink Multiroom-produkter fra Bang & Olufsen.

Samtidig med lanceringen af BeoVision 14 introducerer Bang & Olufsen en ny version af den ikoniske BeoRemote One. Den nye BeoRemote One Bluetooth er designet med fire MyButtons, der gør det muligt at lagre en specifik kombination af indstillinger, og derefter vende tilbage til dem med blot et enkelt tryk.

Se også:  Sådan bliver Android 12: Her er de 10 fedeste funktioner

Masser af placeringsmuligheder 

Det nye ikoniske TV fra Bang & Olufsen kan placeres lige, hvor man ønsker det. Vælg en motoriseret gulvstand, som kan justeres ved hjælp af fjernbetjeningen, hæng tv’et på væggen som et kunstværk (højre- eller venstrehængslet) eller placér det skødesløst tilbagelænet på en faststående staffelistand.

Som alternativ til egetræslameller fås fronterne også med stof i mange forskellige farver, der gør det muligt at tilpasse BeoVision 14 til hjemmets indretning.

BeoVision 14 kan købes i Bang & Olufsen butikker til en vejledende salgspris fra:

BeoVision 14, 40″ m/ egetræslameller fra 49.890 kroner.
BeoVision 14, 55″ m/ egetræslameller fra 66.890 kroner.


TAGS
Android
Bang & Olufsen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S