B&Os vilde væghøjttaler giver god lyd i boligen – også når den er slukket

B&Os vilde væghøjttaler giver god lyd i boligen – også når den er slukket

Share

BeoSound Shape er et nyt trådløst højttalersystem, der kombinerer god lyd med fleksibelt design. Samtidig bidrager det unikke system til at forbedre akustikken i boligen – selv når det er slukket

BeoSound Shape er et vægmonteret højttalersystem bestående af sekskantede moduler, der kan placeres kreativt på væggen i alle tænkelige mønstre og antal. På den måde kan man helt selv forme BeoSound Shape og afstemme dets visuelle udtryk til hjemmets indretning.

BeoSound Shape er en væg af intens og stemningsskabende lyd med unikke resonansdæmpende egenskaber. Derfor er systemet ikke kun ideelt til store multifunktionelle rum i hjemmet, men også et oplagt valg til butikker, studier, showrooms, kontorer og hotellobbyer.

Se også:  Forstærkere i den seriøse ende [TEST]: Nu kan du streame til "tung" hi-fi

“Det akustiske indeklima er afgørende for vores fysiske og mentale trivsel – ligesom dagslys, frisk luft og god ergonomi. Med dets intelligente lyddistribution og gode resonansdæmpende egenskaber er BeoSound Shape et elegant svar på de akustiske udfordringer, man kan møde indenfor”, siger Marie Kristine Schmidt, Vice President Brand, Design & Marketing.

Ubegrænsede muligheder

BeoSound Shape består af en kombination af højttalere, forstærkere og akustiske dæmpemoduler, der skalerer systemets lyd og visuelle udtryk. Alt efter det individuelle design kan BeoSound Shape bestå af alt fra seks moduler til en opsætning med et næsten ubegrænset antal moduler.

Vælg selv farve

Del denne