Home » Hovedtelefoner og højttalere » BeoSound 5 får Spotify
BeoSound 5 får Spotify

BeoSound 5 får Spotify

Share

Bang & Olufsens digitale musiksystem leveres nu med komplet Spotify-integration. Dermed føjes 20 millioner sange til repertoiret. Eksisterende BeoSound 5 ejere kan få glæde af musiktjenesten via en gratis softwareopdatering

Integrationen af Spotify føjer endnu en funktion til BeoSound 5 oveni i de 14.000 netradiostationer, der allerede er tilgængelige sammen med muligheden for at afspille brugerens egen digitale musik.

Spotify er indbygget i alle nye versioner af BeoSound 5, og ejere kan tilføje Spotify via en gratis softwareopdatering. For god ordens skyld skal det dog nævnes at et Premium-abonnement hos Spotify kræves for at benytte musiktjenesten.

Begge parter er ovenud lykkelige for samarbejdet:

”Bang & Olufsen ejere har fortalt os, at de ønsker Spotify, og vi har lyttet”, siger Category Manager Theis Mørk fra Bang & Olufsen. ”Flere og flere forbrugere vælger at streame deres musik, og på mange markeder sælges der mere streamet musik end cd’er. Men en lav bitrate har afholdt mange musikelskere fra at bruge streamingtjenester. Med Spotify fuldt integreret i BeoSound 5 har Bang & Olufsen ejere nu adgang til over 20 millioner sange i den bedst mulige streamingkvalitet”.

Se også:  B&O Beoplay HX [TEST]: Ikoniske hørebøffer er blevet endnu bedre

”Vi er virkelig glade for vores streamingsamarbejde med Bang & Olufsen”, siger Riad Hawa, Spotifys Global Hardware Partnerships Manager. ”Bang & Olufsen sætter høje standarder for både lyd- og designkvalitet”.

BeoSound 5 anlægget har efterhånden nogle år på bagen, og er B&O’s bud på en luksusafspiller, som kan kontrollere din musik, uanset hvor den er gemt. Den understøtter blandt andet NAS, AirPlay, DLNA, A2DP Bluetooth og nu også Spotify.

Ud over MP3-musik understøtter BeoSound 5 afspilning af ukomprimerede WMA- og FLAC-filer og har en indbygget lagringskapacitet svarende til 10.000 cd’er. MOTS-funktionen analyserer lyden, dynamikken og rytmen i de sange, du lytter til, og danner automatisk en afspilningsliste ud fra din gemte musik.
Den store LCDskærm og navigationshjulet gør desuden betjeningen simpel.

Se også:  B&O Beoplay H9 [TEST]: Gennemført klasse-design

BeoSound 5 fås i Bang & Olufsen butikker til en vejledende pris på 25.995 kroner.


TAGS
B&O
Musikafspiller
Spotify
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S