Home » Hovedtelefoner og højttalere » Kegleformet luksuslyd fra B&O
Kegleformet luksuslyd fra B&O

Kegleformet luksuslyd fra B&O

Share

BeoSound 1 og 2 leverer 360 graders vellyd, trådløs fleksibilitet samt et par tjekkede detaljer i betjeningen

Bang og Olufsen kom ikke tomhændet til IFA. Udover det nye BeoVision tv havde den danske producent også et år nye højttallere med.

BeoSound 1 og BeoSound 2 er skabt i kegleformet design. Det koniske kabinet svæver  over underlaget, så den dybe og intense bas kan slippe ud forneden. Kabinetterne er lidt åbne i toppen af akustiske årsager, men har ellers et ensartet udtryk på aluminiums-overfladen.

BeoSound 1 er bærbart, let og trådløs med mulighed for batteridrift. Den har en lille rille under toppen for at sikre et bedre greb, når den løftes op og flyttes rundt.

BeoSound 2 er det lidt større familiemedlem. Den har mere power, men kræver til gengæld også en fast strømforbindelse.

Se også:  B&O Beolit 20 [TEST]: Ikonisk kasse med flot lyd og trådløs opladning
360 graders akustik

BeoSound 1 og 2 er udstyret med den Akustiske Linseteknologi, som er kendt fra klassiske Bang & Olufsen højttalere som BeoLab 5 og BeoLab 18. Den akustiske enhed er placeret øverst i højttalerne og spiller ind i en reflektor, som skaber en luftig, naturlig og kraftfuld 360-graders lydoplevelse.

Direkte streaming af musik

Forskellige streamingmuligheder som Google Cast, AirPlay, DNLA og Bluetooth giver let adgang fra mobile enheder og musikapps. BeoSound 1 og 2 tilbyder også integreret adgang til internetradio via TuneIn og til musiktjenesterne Spotify og Deezer, så du kan spille musik uden at bruge en smartphone eller tablet.

Intuitiv sensorteknologi

Nærhedssensorer giver mulighed for intuitiv betjening af højttalernes mest grundlæggende funktioner. Når sensorerne registrerer din tilstedeværelse, er højttalerne klar til at modtage dine kommandoer med brugerfladen vendt hen mod brugeren uanset fra hvilken retning man kommer. Drej på hjulet for at regulere lydstyrken, og swipe eller tap med fingeren på højttalerens top ved andre kommandoer.

Se også:  Dansk luksus i øregangen: B&O klar med støjreducerende earbuds
Musik på tværs af hjemmet

BeoSound 1 og 2 kan indgår i BeoLink Multiroom systemet, som giver dig mulighed for at integrere dine Bang & Olufsen produkter i ét trådløst musiksystem på tværs af hjemmet. Forbind op til otte BeoSound 1 og BeoSound 2 i et multiroom-setup.

BeoSound 1 fås i Bang & Olufsen butikker til en vejledende pris på 9.995 kroner. BeoSound 2 fås fra slutningen af oktober til en vejledende pris på 12.995 kroner.


TAGS
B&O
Bang & Olufsen
BeoSound

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S