Stilfuld støjdæmpning fra B&O

Stilfuld støjdæmpning fra B&O

Share

Beoplay E4 giver dig aktiv støjdæmpning og førsteklasses lyd i et sæt diskrete og stilfulde in-ears

Det er tid til ferie og flyveture, men flystøj er ikke ligefrem den mest tiltalende del ved at rejse. Den kan man dog undgå med et sæt noise cancelling øretelefoner. Og der er faktisk flere ting, der taler for, at man skal vælge små in-ears fremfor store over-ears til den lange flyvetur. Så kan du nemlig frit læne hovedet som du vil, uden at være begrænset af en stor hovedbøjle. 

Et stilfuldt bud på et støjreducerende in-ears kunne være B&Os nye Beoplay E4.

Klassisk B&O-design

De minder om alle de øvrige in-ears i producentens sortiment, batterienheden er dog redesignet en smule og controlleren forbedret.

Se også:  In-ears med Tesla-teknologi

Øredelene er lavet i letvægtsaluminium, som gør dem modstandsdygtige overfor ridser, og samtidig holder de en beskeden vægt på kun 50 g hver. Beoplay E4 er også udstyret med øretipper af blødt hukommelsesskum, som mindsker irritation i ørene og gør dem behagelige at bruge selv en hel dag, mens de passivt hjælper med at udelukke støj fra omgivelserne.

Bedre støjdæmpning

Sammenlignet med H3, de eksisterende noise cancelling in-ears i B&Os sortiment, dæmpes lavfrekvensstøj med op til 15dB mere. Hybrid active noise cancelling-teknologi, som man også finder i B&Os flagskibsmodel H9, gør Beoplay E4 i stand til at registrere og separere indkommende baggrundsstøj og musik fra øretelefonerne og generere et signal, der blokerer den uønskede lyd fra eksempelvis flyvemaskiner, tog og støjende arbejdsomgivelser.

Med en lille fingerbevægelse kan du slukke for musikken, og den aktive støjreduktion på samme tid for at lukke lyde fra omgivelserne ind. Ved at bruge samme mekanisme kan du slå aktiv støjreduktion til igen og starte den musik, du sidst spillede. 

Se også:  Totalt trådløse in-ears [STORTEST]: Nu er hovedtelefonerne helt trådløse
Kan købes fra i dag

Lyden er den B&O som vi kender den – klar og velbalanceret.

Beoplay E4 lanceres i farven sort og kan købes til en vejledende pris på 2.199 kroner. Sammen med Beoplay E4 medfølger et kabel til opladning, en adapter til flyveturen, fire forskellige øretipper i silikone, et par øretipper i hukommelsesskum og en lille snøretaske til at bære øretelefonerne i. B&O PLAY er tilgængelige i Bang & Olufsen butikker og via Beoplay E4 samt hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra i dag.

Del denne