B&O er klar med ny kraftfuld high-end-højttaler

B&O er klar med ny kraftfuld high-end-højttaler

Share

Beolab 50 udspringer direkte fra Bang & Olufsens super luksusmodel BeoLab 90. Den akustiske forskning og teknologiske udvikling bag BeoLab 90 er ført videre i den nye højttaler, som deler flere funktioner med den

BeoLab 50 er slank og høj og har afrundede, bløde linjer og synlige kanter. Med sine polerede aluminiumsoverflader og egetræslameller deler den en række træk med andre af Bang & Olufsens nyere produkter.

Den nederste del af højttaleren er designet til visuelt at løfte højttaleren op fra gulvet.

“BeoLab 50 er en imponerende, men stadig let, raffineret og afbalanceret højttaler med et relativt lille fodaftryk. Det er derfor let at få plads til den i hjemmet,” siger André Poulheim, som står bag designet.

Se også:  Helt trådløse in-ears [STORTEST]: Slip dit headset helt fri
Avanceret lydtilpasning

BeoLab 50 er en aktiv højttaler på hele 2.100 watt.

Ligesom BeoLab 90 er BeoLab 50 udstyret med Active Room Compensation teknologi. Ved hjælp af en ekstern mikrofon måler BeoLab 50 de fysiske akustiske omgivelser og danner på baggrund af disse data specialtilpassede kompensationsfiltre, som optimerer lyden i de foretrukne lyttepositioner eller i hele rummet.

Bang & Olufsens helt egen Acoustic Lens Technology styrer spredningen af de højere frekvenser fra højttalerens top. Linsen spreder lyden via Beam Width Control i enten 180-grader – ideelt ved sociale sammenkomster eller film – eller i lydtilstanden Narrow, hvor lyden orienteres mod et dedikeret “sweet-spot”.

Del denne