Home » Hi-Fi » B&O er klar med trådløse stereohøjttalere i rigmandsklassen
B&O er klar med trådløse stereohøjttalere i rigmandsklassen

B&O er klar med trådløse stereohøjttalere i rigmandsklassen

Share

Beolab 28 er en slank og intelligent stereohøjttaler med lyd der automatisk tilpasser sig rummet, så du kan placere den hvor som helst i hjemmet. Prisen er knap hundrede tusind kroner

“Beolab 28 er vores hidtil mest avancerede forbundne højttalere. Vores lyd- og designeksperter har kombineret adaptiv lyd i studiekvalitet med et håndlavet, slankt design, der giver mulighed for at nyde musik i allerhøjeste kvalitet,” fortæller Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

Stor stereolyd

Stereolyden leveres fra specialdesignede højttalerenheder – herunder en nedadrettet subwoofer, der forstærker basfunktionen, så den skal kunne fylde selv meget store rum uden problemer. Derudover har Beolab 28 en diskanthøjttaler, der er udviklet særligt til netop dette design for at skabe et balanceret mellemområde, selv ved meget høje niveauer. Den skal leverer “en næsten uhyggelig præcis diskantgengivelse”, ifølge B&O. Med Beam Width Control-teknologien fra Beolab 90 sikrer Beolab 28 den bedste lydoplevelse til enhver situation, samtidig med at den minimerer refleksioner fra potentielle sidevægge.

Se også:  Ny musiktjeneste i Danmark med lyd i topkvalitet

Højttalerens fod er formet, drejet og fræset i Bang & Olufsens legendariske Fabrik 5 i Struer. De næsten en meter lange, slanke trælameller i FSC-certificeret eg eller valnød er diskret monteret i hver ende. B&O mener selv at de næsten har krydset grænsen for, hvad der burde være muligt, i betragtning af hvor levende et materiale træ er. Samtidig har de skabt en ‘magic movement-effekt’, hvor lamellerne elegant glider til side for at give plads til lyden – på samme måde som tæppet glider til side i en biograf.

Bang & Olufsens ambition om at sikre en lang levetid gør sig også gældende for Beolab 28, der har et tilslutningsmodul, der kan opgraderes, så produktet er fremtidssikret, også på hardware, gennem flere generationer. Det samme vi har set i Besound Level:

B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

Beolab 28 kan både placeres på gulvet eller monteres på væggen, så den ikke optager gulvplads. Den kommer i sølv, sort antracit eller bronzetonet aluminum og kombineres med højttalerdæksler i tekstil i farverne grå eller grå melange eller massivt træ i lys eg, eg, røget eg eller valnød – alt efter hvilken stil og kombination, du er til.

Se også:  Her er B&Os første gaming-headset - Beoplay Portal er lanceret
Nem, trådløs og hundedyr

B&O betegner Beolab 28 som en alt i en-højttaler, med en opsætning, der er let, hurtig og kabelfri. Musikstreaming kan ske via Chromecast, AirPlay 2 og Bluetooth. Til efteråret 2021 bliver højttaleren kompatibel med Beolink Multiroom gennem en automatisk softwareopdatering.

Ønsker du at parre Beolab 28 med et Bang & Olufsen tv, kan du gøre det ved hjælp af Powerlink eller Wireless Powerlink.

Beolab 28 kan købes fra i dag. Den vejledende pris er 80.000 kroner pr. sæt for tekstil-udgaven og og 90.000 kroner pr. sæt, hvis du vil have højttaleren i træ. Den sælges hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com.


TAGS
bang og olufsen
beolab
Hi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S