BenQ XL2546 [TEST]: Ekstremt hurtig gaming-skærm

BenQ XL2546 [TEST]: Ekstremt hurtig gaming-skærm

Share

Disse skærme er alle kraftværker, men XL2546 går et skridt videre. Dette er den eneste skærm, der foruden en refreshrate på 240 Hz omfatter reduktion af bevægelses-uskarphed med baggrundslys-strobing, som også kører ved 240 Hz

Resultatet er et højdepunkt indenfor gaming-ydelse. Man kan simpelthen ikke få et mere responsivt og klart skærmbillede. Man kan argumentere for, at gevinsten i den virkelige verden er til at overskue, men hvis man partout vil have det bedste, er denne skærm sagen.
Til al overflod får man nogle ekstragevinster.

Der er sidevinger, som blokerer for distraherende elementer, og man kan med en kabelforbundet fjernbetjening skifte skærmtilstande med et tryk på en knap. En fuldt udstyret stander, masser af forbindelsesmuligheder – herunder side-USB-porte og hovedtelefonporte – og sågar en hovedtelefonholder, der kan foldes ud, gør fornøjelsen endnu større.

Se også:  Her den bedste skærm til studiet

Der er desværre to ulemper. Den ene er den høje pris – navnlig i betragtning af, at denne skærm ikke har G-Sync – og den anden er billedkvaliteten. Hvis man uden videre slutter skærmen til, giver billedkvaliteten upræcise farver og lav kontrast. Det bliver bedre, hvis man skifter til standardtilstand, men det er stadig ikke så godt som nogle af testens andre skærme.

BenQ XL2546

Sammenfatning

Skærm-størrelse:24,5”
Teknologi:TN
Opløsning: 1920 x 1080
Respons-tid: 1 ms
Freesync/G-Sync: Freesync
Baggrunds- strobing: 240 Hz
Højttalere: Nej
Pris: 3900 kr.

4.5
Del denne