Få federe fodbold-oplevelser fra projektoren

Få federe fodbold-oplevelser fra projektoren

Share

BenQ W1110s og TH670s har Football Mode, som stiller skarpt på enhver dribling og leverer ultra-realistiske hudtoner samt et perfekt grønt græstæppe i Full HD.

“I år er der masser af store sportsoplevelser på programmet, men det er de færreste af os, der har tiden og midlerne til at rejse rundt og se dem alle på nært hold. Med Football Mode og indbyggede højttalere kan vores to nye sportsprojektorer bringe dig helt tæt på begivenhederne” fortæller Brian Hansen, dansk country manager for BenQ. Han fortsætter: “Samtidig kan du nyde godt af de andre fordele ved DLP-teknologien såsom fremragende kontrast og naturlig håndtering af bevægelser. Med W1110s og TH670s har du altid de bedste pladser på stadion – uanset om du er til fodbold, atletik eller en helt tredje sportsgren.”

Se også:  BenQ W1210ST [TEST]: Stille og stilfuld projektor

Hvor der er væg, må der spilles

Med W1110s og TH670s behøver du hverken bekymre dig om mørklægning eller montering. Med en lysstyrke på hhv. 2200 og 3000 ANSI lumen samt kort projektionslængde (Short Throw), lens shift og zoom kan projektorerne tilpasse sig dine omgivelser. Begge har brugervenlige menuer, og takket være automatisk Keystone-korrektion kan du sågar stille projektoren skråt ind mod væggen og stadig få et perfekt, rektangulært billede. Har du en væg, så har du et vindue til en verden af sportsoplevelser.

Del denne