Få 100-tommer 4K i hjemmebiografen

Få 100-tommer 4K i hjemmebiografen

Share

BenQ W11000 er verdens eneste 4K DLP-projektor med THX HD Display-certificering

“Det er i sig selv svært at projicere et virkelighedstro billede på 100″ fra en chip, der er mindre end 1″, og når opløsningen firedobles fra 1080p til 4K, bliver fejlmarginen forsvindende lille. Fordi W11000 bruger en enkelt DMD-chip, undgår man de paneljusteringsfejl, som man finder i projektorer med 3 paneler.” fortæller Bo Cramer, administrerende direktør for BenQ Nordic AB.

Han fortsætter: “W11000 producerer et helt utroligt skarpt billede og naturlige farver, som kun DLP-teknologi kan levere – den bringer dig helt tæt på filmoplevelsen, sådan som filminstruktøren har tiltænkt den. Desuden leveres hver eneste W11000 med en individuel kalibreringsrapport, så du får en nøjagtig farvegengivelse med det samme, du tænder projektoren.”

Se også:  Ny skærm til gaming-entusiasten

Med THX Mode får du en tro gengivelse af Rec.709-farveområdet uden at skulle røre ved nogen indstillinger. W11000 er samtidig ISF-certificeret, så den kan kalibreres perfekt til dine omgivelser, og med CinemaMaster-teknologi og automatisk opskalering af 1080p-materiale får du det maksimale ud af alt dit kildemateriale. Filmentusiaster kan desuden montere et separat objektiv med 2.35:1 CinemaScope-format.

Uddrag af specifikationer:

Del denne