Home » Projektor » BenQ TK800 [TEST]: Prisvenlig 4K-projektor med fint billede
BenQ TK800 [TEST]: Prisvenlig 4K-projektor med fint billede

BenQ TK800 [TEST]: Prisvenlig 4K-projektor med fint billede

Share

Mere og mere indhold bliver vist i 4K. Det gælder serier fra Netflix, film fra iTunes og ikke mindst store sportsbegivenheder som VM i fodbold. Et så finkornet billede kan blæses op i kæmpe format uden at blive grumset. Derfor giver en projektor rigtig god mening. BenQ TK800 er vel nok markedets billigste 4K-projektor

4K-projektorer har været temmelig dyre, men med TK800 rammer prisen et uhørt lavt niveau. For cirka titusind kroner får du en fuldblods 4K-projektor med HDR 10 og høj lysstyrke på 3000 ANSI-lumen. Det sidste betyder, at du ikke behøver at mørklægge rummet for at få glæde af projektoren, heller ikke selvom du ser en fodboldkamp i dagtimerne.

Se også:  Epsons bærbare projektor giver dig sport i storformat hvor som helst

Netop når det gælder fodbold, har BenQ gjort en særlig indsats for at optimere oplevelsen. En Fodbold-tilstand sørger for, at grønsværen står helt sprødt, mens enhver dribling gengives flydende. Det er således en kæmpe fornøjelse at nyde en kamp skudt op på væggen i gigaformat. Der er også billedtilstande til film, gaming og andet. De gør det nemt at få det rette billede til de fleste formål. Farverne er dog generelt boostet lige lovlig meget. Ønsker man et mere afdæmpet billede, så er det dog ingen sag at justere det på plads i de brugervenlige menuer.

Skarpheden er imponerende, når du ser indhold i 4K, og er billedkilden også i HDR, så får du en helt forrygende kontrast og farvegengivelse. Det er ved denne slags indhold, projektoren brillerer. Er der tale om indhold i ringere kvalitet og fra skiftende kilder, som eksempelvis TV-Avisen, så har projektoren lidt svært ved at håndtere det. Det er, som om den forsøger at optimere billedet på en måde, der er unaturligt at se på. Projektoren gør sig således bedst, når billedkilden er af god og stabil kvalitet.

Se også:  Xiaomi klar med en bærbar hjemmebiograf

BenQ TK800
4

Sammenfatning

Pris: 10.499 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
BenQ
Projektor
tv-projektorer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S