Få stadion hjem i stuen med denne prisvenlige 4K-projektor

Få stadion hjem i stuen med denne prisvenlige 4K-projektor

Share

Vil du opleve VM i storformat og få fuld af udbytte af det knivskarpe 4K-signal, så er BenQ TK800 sagen. Her får du glimrende 4K-projektor til en rigtig god pris, og så har den endda en særlig fodbold-tilstand, der får grønsværen til stå helt sprødt

Der er efterhånden mere og mere materiale i 4K, og det kan du udnytte til fulde med denne projektor fra BenQ ved navn TK800. Til en flot pris får du 4K-oplevelser i en projektor med HDR 10 samt høj lysstyrke på 3000 ANSI-lumen, så du ikke behøver at mørklægge stuen.

Ved fodbold har BenQ gjort en ekstra indsats for at øge oplevelsen via en Fodbold-tilstand, der får grønsværen til at stå helt sprødt med flydende driblinger. Der er også billedtilstande til film, gaming m.m. Skarpheden på billeder er generelt impone-rende, når du ser 4K-indhold, og er billedkilden også i HDR, er du garanteret forrygende kontrast og farvegengivelse. Der er også et relativt lavt støjniveau samt moderat strømforbrug. Til prisen kommer du ikke i nærheden af en 4K-projektor, der er ligeså god som TK800.

4 stjerner, Anbefaler

Læs testen af BenQ TK800 her.

Se hvem der er ellers får VM Awards her.

Del denne